• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erol Mütercimler öyle şeyler söyledi ki... 'Abdullah Gül vasiyetine cesedimi yakın ve...'

Yeniakit Publisher
2019-12-13 21:17:00 -
Erol Mütercimler öyle şeyler söyledi ki... 'Abdullah Gül vasiyetine cesedimi yakın ve...'

Gündemde kalmak için ilginç çıkışlar yapan ve komplo teorileriyle bilinen Erol Mütercimler, eski Başbakan Ahmer Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili gündemi sarsacak bir çıkış yaptı.

Sürekli, “Kriz kapıda, savaş geliyor, iç savaş çıkacak” söylemleriyle kriz çığırtkanlığı yapan ve her seferinde sözleri havada kalan gazeteci-yazar Erol Mütercimler'den ilginç bir açıklama geldi.

Halk Tv'de canlı yayına katılan Erol Mütercimler, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'ün arasında büyük bir kriz olduğunu söyledi.

Mütercimler, ilginç bir analizde bulunarak, "Seçime girildiğinde üç grup koalisyon olacak. Yani öncekinden farklı olarak üç grup oluşturulacak. 2020-2021 aralığında bir erken seçime dönüldüğünde sonuç farklı olacak. Burada kritik nokta, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ilişkilerinde ne gibi değişimler olacak. Ben her zaman şunu söyledim. Çok net, bu çok net. Dünyada tek mezar kalsa ve Davutoğlu ile Gül kalsa, Gül beyefendi vasiyetine şöyle yazdırır: "Sakın beni aynı mezara koymayın. Cesedimi yakın ve küllerimi doğaya fırlatın" der" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kanuni

Hikaye desem ! Değil zira hikayede biraz da olsa gerçeklik payı vardır. Masal olabilir.... Deve tellal iken, pire berber iken, ben babamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken .... Yuh yahu! Bunlar gerçekten yüksek okul mezunları mı ?

Alper

Atasözümüz "Kalem kılıçtan keskindir", Gazetecilik mezunu vatandaşın işsiz, Tıp alimimiz İbn-î Sinâ'dan, ilaçlar gavurdan olacak olursa daha çooook Bakmayan Bakan, ilgilenmeyen vekiller; gün, sıra kendilerine geldiği vakitte; Gazeteci de, hekim de olmak isteyeceklerdir; 2 tane parti gelince şimdi herkes Gazeteci'lere atıf yapar; evvelâ şu öğrencilerinizi, işsiz Gazetecilik mezunu olanları dünyaya açacak, onları bir bir değerlendirip, tek bir mezunu zâyi etmeyecek çalışmanızı ortaya atın; "Kalem kılıçtan keskindir." Bu konuda çalışması gerekenler; evvelâ liderimiz, Başkanımız, Milli Savunma Bakanı'mız, Genelkurmay Başkanlarımız, sonra İç İşleri, Dış İşleri ve Aileden Sorumlu Bakanlarımızdır; hepsi bu konuyla ilgilenmeli; Osmanlı böyle yıkıldı ayol (!); dünyaya gerçekleri anlatacak tek ülke Türkiye'dir, ihracata katkıda bulunacak olanlar ise o işsiz olan mezun Gazetecilerdir!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23