• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın tepkisinin ardından teröristbaşı Netanyahu'dan alçak cevap!

Yeniakit Publisher
2018-05-15 22:09:00 - 2018-05-16 01:38:03
Erdoğan'ın tepkisinin ardından teröristbaşı Netanyahu'dan alçak cevap!

Ülkenin her yerine Gargat ağacı dikmesiyle tanınan terör devleti İsrail'in Filistinli eylemcilerin öldürmesine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'sivilleri bombalamakla' suçlayan teröristbaşı İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, kendisine ve İsrail'e 'terörist' diyen Erdoğan'a küstah bir cevap verdi. Netanyahu, Erdoğan'ı 'Afrin'de sivilleri katletmek ve Kuzey Kıbrıs'ı işgal etmekle' suçladı.

Gazze'de geçen cuma gerçekleşen 'Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü'nde' 17 Filistinli'nin terörist İsrailli askerleri tarafından öldürülmesi nedeniyle Türkiye'nin tepkileri giderek artıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör devleti İsrail'e yönelik eleştirilerine teröristbaşı Netanyahu Twitter üzerinden 2. kez cevap verdi.

KIBRIS VE AFRİN ÜZERİNDEN KÜSTAH CEVAP

Teröristbaşı Netahyahu, "Erdoğan, kendisine yanıt verilmesine alışkın değil. Ama buna alışmaya başlamalı. Kuzey Kıbrıs'ı işgal eden, Kürt topraklarına yayılan ve Afrin'de sivilleri katleden biri bize ahlak ve değerler üzerine vaaz veremez" diye tweet attı.

İsrail'e karşı eleştirilerini dün de sürdüren Erdoğan, hem Gazze sınırındaki olaylar hem de Netanyahu'nun Zeytin Dalı Harekâtı'na yönelik sözlerine şu ifadelerle tepki göstermişti:

"Ey Netanyahu, sen işgalcisin. Sen işgalci olarak o topraklarda bulunuyorsun. Aynı zamanda sen bir teröristsin. Zira o mazlum Filistinlilere sizin yaptıklarınızı tarih kaydediyor. Bunu hiçbir zaman unutmayacaklar, unutmayacağız. İnanıyorum ki İsrail halkı da senden rahatsız."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Netanyahu ise Erdoğan'ın bu sözlerinden önce Twitter'dan, "Dünyanın en ahlaklı ordusu yıllardır ayrım gözetmeksizin sivil nüfusu bombalayanlardan ahlak dersi alacak değil. Öyle görünüyor ki 1 Nisan'ı Ankara'da böyle kutluyorlar" mesajını yazmıştı.

ÜLKENİN HER YERİNE GARGAT AĞACI DİKİYORLAR

Yaptıkları zulümler nedeniyle Müslümanların İsrail ile savaşacaklarına inanan terör devletinin, Hz. Peygamber'in o büyük savaşta saklanacakları tek şeyin Gargat ağacı olacağını söylemesi nedeniyle ülkenin her yerine Gargat ağacı diktiği biliniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23