• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emlakta Türkiye’nin ‘iş garantili’ kursu

Yeniakit Publisher
2015-10-28 11:41:00 -
Emlakta Türkiye’nin ‘iş garantili’ kursu

MEB’den onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verme hakkı alan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun ilk mezunlarını verdi.

Sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da sahip bulunuyor.

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) ‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Türkiye’deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık zinciri ERA Gayrimenkul, geçtiğimiz aylarda Eğitim Bakanlığı’ndan eğitim sertifikası verme hakkını almıştı. Gayrimenkul danışmanlığı sertifika programına start veren ERA Gayrimenkul, başlattığı ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun ilk mezunlarını vermiş oldu. ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan ERA Türkiye, yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir alt yapı oluşturdu.

Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kursun Bağdat Caddesi Göztepe üzerindeki ERA Gayrimenkul’ün merkez binasında eğitime başladığını söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim verdiğini söyledi.

Tüm programlar genelinde eğitim verecek eğitimci kadrosu, sektör içinde aktif tecrübeye sahip aynı zamanda akademik alanda da yetkinliklerini kanıtlamış kişilerden oluştuğunu hatırlatan Baygan, “Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

emlakrehberi/ 28 Ekim 2015

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23