• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emlak kralı ölmeden mirasını paylaştırdı... Öldükten sonra bir oğlu daha ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2018-05-17 11:01:00 -
Emlak kralı ölmeden mirasını paylaştırdı... Öldükten sonra bir oğlu daha ortaya çıktı!

İzmir'de emlak zengini Turgay Nişancı, ölmeden önce 4 çocuğu ve eşi arasında milyonluk servetini paylaştırdı. Fakat Nişancı, öldükten sonra iş adamının DNA testiyle babası olduğunu kanıtlayan oğlu, vasiyete itiraz edeceğini söyledi.

İzmir'de emlak zengini olan Turgay Nişancı, vasiyetinde, eşi ile ikisi kız 4 evladına arsa, tarla, bağ, bahçe, çiftlik evi ve mandıra olmak üzere değeri 500 milyon lirayı bulan 34 adet tanışmaz bıraktı ama her bir varisin, mirastan kendi payına düşen miktarın yarısını, büyük oğluna vermesini istedi. Taksicilik yapan ve açtığı babalık davası sonrası 44 yıl sonra DNA testi ile Turgay Nişancı'nın oğlu olduğunu kanıtlayan adam ise, vasiyetnameye itiraz etmeyi düşündüğünü söyledi.

44 YIL DONRA EMLAK ZENGİNİNİN BİR OĞLU ORTAYA ÇIKIP MİRASÇI OLDU

Turgay Nişancı, geçen Mart ayında vefat etti. Turgay Nişancı'nın 1964 yılında annesi M.S.yi evlenme vaadi ile kandırdığını ve Turgay Nişancı'nın gerçek babası olduğunu iddia eden Recep Nişancı, 44 yıl sonra açtığı babalık davasını kazandı ve zengin iş adamının yasal mirasçısı oldu.

MİLYONLUK MİRASINI EŞİ VE OĞULLARI ARASINDA PAYLAŞTIRMIŞTI

Turgay Nişancı'nın ölümünün ardından bir gazetenin ulaştığı ulaştığı vasiyetnameye göre yaşlı adamın 500 milyon liraya yakın Seferihisar'daki 34 adet taşınmaz gayrimenkulünü eşi Gülseren Nişancı, oğulları Hamit ve Recep ile diğer iki kızına bıraktığı öğrenildi. Nişancı'nın mal varlığının 10 milyonluk kısmının ölmeden önce bankalara para karşılığı ipotek edildiği de ortaya çıktı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vasiyetnamedeki en dikkat çeken nokta ise yaşlı adamın gayrimenkullerini bıraktığı ailesindeki 5 mirasçısından, her bir varisin kendi payına düşen miktarın yarısını büyük oğlu Hamit Nişancı'ya vermesini istemesi oldu.

44 YIL SONRA ORTAYA ÇIKAN OĞUL VASİYETNAMEYE İTİRAZ EDECEK

Taksicilik yapan ve açtığı babalık davası sonrası 44 yıl sonra DNA testi ile Turgay Nişancı'nın oğlu olduğunu kanıtlayan mirasçılardan Recep Nişancı ise, vasiyetnameye itiraz etmeyi düşündüğünü söyledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23