• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emeklilik SSK tahsis numarası nasıl öğrenilir?

Yeniakit Publisher
2019-11-11 14:16:00 - 2019-11-11 14:17:26
Emeklilik SSK tahsis numarası nasıl öğrenilir?

EYT son dakika haberleri. Emeklilik her çalışan için en büyük hayallerden biridir. Yıllarca çalışanlar hak ettikleri emeklilik şartlarını yerine getirmesiyle birlikte emeklilik için SGK’nın yolunu tutmakta. Emekli olacaklar için SGK tahsis numarası emekiler için önemlidir. Emekli olan vatandaşlara emekli tahsis numarasının son rakamına göre emekli maaşlarının hangi gün yatacağını öğrenebilir. Peki emeklilik tahsis numarası nasıl öğrenilir?

Emeklilik her çalışan için en büyük hayallerden biridir. Yıllarca çalışanlar hak ettikleri emeklilik şartlarını yerine getirmesiyle birlikte emeklilik için SGK’nın yolunu tutmakta. Emekli olacaklar için SGK tahsis numarası emekiler için önemlidir. Emekli olan vatandaşlara emekli tahsis numarasının son rakamına göre emekli maaşlarının hangi gün yatacağını öğrenebilir. 

Emekliliğe gün sayan vatandaşların en çok merak ettiği konu Sosyal Güvenlik Kurumu tahsis numarası oldu. emekli olacakların internet üzerinde arama yaptığı konuların başında tahsis numarası geliyor. Peki tahsis numarası ne işe yarar ve emeklilik tahsis numarası nereden alınır? SGK tarafından emekli olmuş ve emekli maaşı bağlanan vatandaşlara verilen ve tüm işlemlerin bu numara sayesinde yapılacağı numaradır. Emekli olan vatandaşlara emekli tahsis numarasının son rakamına göre emekli maaşlarının hangi gün yatacağını öğrenebilir. 

Emeklilik SSK tahsis numarası nasıl öğrenilir?

E devlet kapısı üzerinden bir çok işlemi yapabildiğiniz gibi emeklilik (SGK) tahsis numaranızı da öğrenebilirsiniz. E devlet üzerinden TC kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra SGK sayfasındaki işlemlerden emeklilik işlemlerini seçerek dosya ve evrak takip numarası üzerinden emeklilik tahsis numarasını öğrenebilirsiniz. 

EYT liler için yaşanacak gelişmeler sonrası tahsis numarası büyük önem önem taşıyor. Emekliliğe hak kazanıldığında yapılacak işlemler ve emekli maaşlarının yatacağı günü emeklilik tahsis numarası ile öğrenebileceğinizden SGK tahsis numaranızı öğrenmeniz gerekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayhan Şahin

Tahsis numaramı öğrenmek istiyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23