• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekli polis dehşet saçtı! Restoranda yemek yiyen ailesini arabayla...

Yeniakit Publisher
2018-05-22 19:55:00 -
Emekli polis dehşet saçtı! Restoranda yemek yiyen ailesini arabayla...

Amerika Birleşik Devletleri'nde psikolojik sorunları olan emekli polis, aracıyla restorana dalıp yemek yiyen kızını ve baldızını öldürdü.

Amerika'da psikolojik sorunları olan emekli polis, ailesini öğle yemeği için restorana çağırdı. Yemek sırasında masadan kalkan polis, kısa süre sonra aracıyla birlikte restorana girip kızını ve baldızını öldürdü. Masada oturan diğer aile fertleri ise ağır yaralandı.

ARACIYLA RESTORANA DALAN EMEKLİ POLİS, KIZINI VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ

Amerika'nın Carolina eyaletinde Roger Self isimli emekli polis, aile fertlerini öğle yemeği için restorana çağırdı. Yemek sırasında masadan kalkan Self, kısa bir süre sonra aracıyla ailesinin yemek yediği restorana daldı. Olayda Self'in polis olan kızı ve baldızı hayatını kaybetti. Masada oturan diğer aile fertleri ise ağır yaralandı.

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Self, olay yerinde polise teslim oldu. Mahkemede Self'in arkadaşı olan papaz, Self'in uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

SİLAHINI SAKLAMASI İÇİN OĞLUNA VERDİ

Papaz mahkemedeki ifadesinde, "Self, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle oğlundan silahını kendisinin dahi bulamayacağı bir yere saklamasını istedi." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23