• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'nun o sözleri alay konusu oldu

Yeniakit Publisher
2019-11-08 14:50:00 - 2019-11-08 15:47:21

Şovdan çalışmaya fırsat bulamayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'temel atmama' töreninde kullandığı ifadeler sosyal medyada alay konusu oldu.

Seçim öncesi 'her şey çok güzel olacak' vaadinde bulunan ancak koltuğa oturmasının ardından işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "temel atmama" töreninde yaptığı konuşma sosyal medyada alay konusu oldu.

İSKİ yönetiminin Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi atık su arıtma projesini iptal eden İmamoğlu, skandal karar sonrasında “temel atmama” töreni düzenlendi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Burada konuşan Ekrem İmamoğlu'nun "Bu ağaçların yaprakları şuanda beni çılgınca alkışlıyor" sözleri sosyal medyada alay konusu oldu. 

İmamoğlu son olarak AK Parti döneminde yapımına başlanan Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı projesinin kendileri tarafından gerçekleştirilmiş gibi lanse etmiş ve sosyal medya kullanıcıları tarafınan "sülün Ekrem" diye nitelendirilmişti. 

İşte CHP'li Ekrem İmamoğlu'na gösterilen tepkilerden bazıları:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

Durum vahim.

hizipsavar

size ne dedim bekleyin dedim değilmi gerçeği göreceksiniz. ne yaptınız baktınıza ooo adam gibi adam ağzı laf yapıyor bu adamda iş var dediniz oy verdiiniz değilmi. ne oldu poşet delindi. adam pkk sevdalısı ve yandaşı çıktı. diyarbakıra gitti terörsitleri ziyaret etti annelere uğramadı avrupaya gitti. kocaeli başkanı milletin gözüne soktu türkiyewnin harekatını biizm ki ne yaptı karı gibi ağladı ve siiz ne isterseniz ben oyum gitti bizim hainler diye ağladı şikayet etti. arkadaşlar ben bir hizipci umzanı diyecem onu aştım. artık big master gibi bir şey oldum. inanmayın kanmayın beraber yürümeyin. benden söylemesi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23