• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'na en yakın isme bakanlıktan şok! Resmen kaldırıldı

Yeniakit Publisher
2019-11-13 10:39:00 -
Ekrem İmamoğlu'na en yakın isme bakanlıktan şok! Resmen kaldırıldı

Yerel seçim sürecinde CHP'li Ekrem İmamoğlu ile seçim çalışmalarında bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun koruma kararı kaldırıldı.

İçişleri Bakanlığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da koruma kararını kaldırdı. Kararı sosyal medyada duyuran Kavuncu, "Allah'tan başka korkumuz zaten yoktur" diye konuştu.

İçişleri Bakanlığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da koruma kararını kaldırdı.

Kavuncu kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Kavuncu İstanbul Valiliği'ne bağlı İl Koruma Komisyonu'nun şahsına vermiş olduğu koruma kararının İçişleri Bakanlığı Merkez Koruma Komisyonu tarafından gerekçe dahi bildirilmeden kaldırıldığını söyledi, 10 ay boyunca güvenliğini sağlayan polislere teşekkür etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hizip Savar

sokata ki simitci ile bunların arasında ki fark ne . yemiyorsa bıraksınlar. devletin herekese polis vereceği gibi bir kanun yok. hele bu pkk yandaşlarına hiç yok.

Serkan

Allah cc dan başka kimseden korkun yok sa, o vakit ne diye on aydır polis korumalarla dolaşıyosun?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23