• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyanın konuştuğu olayda babanın ifadesi şoke etti! 'Oyun oynuyordum..'

Yeniakit Publisher
2018-05-30 14:40:00 -
Dünyanın konuştuğu olayda babanın ifadesi şoke etti! 'Oyun oynuyordum..'

Paris'te geçen hafta bir binanın 4. katındaki balkondan sarkan çocuğu binaya tırmanarak kurtaran kahramanın ardından başlatılan soruşturma tamamlandı. Çocuğunu evde tek başına bırakan baba yaptığı açıklamayla şoke etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te bir binanın 4. katındaki balkondan sarkan küçük bir çocuk, olayı gören Malili bir göçmenin binanın dış cephesinden tırmanarak balkona ulaşması sonucu kurtarılmış ve bu kahramanlık uluslararası kamuoyunda büyük bir ilgi görmüştü. Balkonun dış cephesine tutunan küçük çocuğu kurtaran Mamoudou Gassama bir anda ülkede kahraman ilan edilmiş ve 22 yaşındaki Mali vatandaşına vatandaşlık verilmişti.

OYUN OYNADIĞI İÇİN GEÇ KALMIŞ

Çocuğun evde tek başına olduğunu belirleyen polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı. İsmi açıklanmayan çocuğun annesinin şehir dışında olduğu ortaya çıkarken babasının da tam bir sorumsuzluk örneği olduğu açıklandı. Paris’in 18’inci bölgesinde yaşanan olayda evde olmayan 4 yaşındaki çocuğun babasının polise verdiği ifade ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan adamın, “Ben markete ev alışverişi yapmak için çıkmıştım fakat daha sonra yolda yürürken Pokemon Go oynamaya karar verdim. Marketten dönerken eve erken gelmememin sebebi Pokemon Go oyunuydu” ifadesini kullandı.

2 YIL HAPİS VERİLEBİLİR!

Fransız savcı Francois Molins açıklamalarda bulundu. Molins, “Baba yaptığından dolayı adeta yıkılmıştı ve aldığı bir kararın ne kadar trajik bir sonuç doğurabileceğini fark ettiği için çok üzgündü” ifadesini kullandı. Fransa’nın çok izlenen TV kanallarından BFM-TV’ye konuşan Molins, çocuğunu evde bırakan ve tehlikeye atan babaının 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabileceğini dile getirdi. Sorgusunun ardından serbest bırakılan adamın davasının Eylül ayında görüleceği belirtildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23