• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar neden bu kadar yükseldi? Ne amaçlanıyor? Hedefte Türkiye mi var?

Yeniakit Publisher
2018-05-23 11:59:00 - 2018-05-23 12:14:31
Dolar neden bu kadar yükseldi? Ne amaçlanıyor? Hedefte Türkiye mi var?

Türkiye'yi kontrol altına almaya çalışan üst akıl her yolu deniyor. 24 Haziran seçimleri öncesi Türkiye'de siyasi ve ekonomik kriz çıkarmak isteyen küresel güçler tarafından dolar üzerinden kirli bir oyun sergileniyor.

 YENİAKİT.COM.TR -  Türkiye 24 Haziran’da tarihininin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştirecek. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye her alanda yüksek bir atılım gerçekleştirerek adımlarını daha sağlam atacak ve yatırımcıya umut vererek ekonomisini daha da büyütecek.

HEDEF SEÇİM ÖNCESİ EKONOMİK KRİZ ÇIKARMAK!

Türkiye’nin önünü yıllardır çeşitli yol ve yöntemle kesmek isteyen küresel üst akıl en son olarak dolar silahını kullanmaya başladı. Türkiye’yi tarihi boyunca darbelerle, siyasi ve ekonomik krizlerle dizginleyen üst akıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı adımları karşısında iyice çileden çıktı. Suriye’de oluşturulmaya çalışılan terör koridoru ve 15 Temmuz darbe girişimlerinden bir sonuç alamayanlar 24 Haziran’da yapılacak olan tarihi seçimler öncesi döviz kuru üzerinden kirli bir oyun sergiliyor.

DOLAR REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR!

Dolar’da son dönemlerde yaşanan fiyat artışları ekonomik baskının şiddetini ortaya koyuyor. Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybı devam ederken, kur son olarak 4,92'nin üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı. Haftaya 4.50 seviyelerinden başlayan dolar Çarşamba günkü işlemlerde yükselişini sürdürerek 4.9253 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Uzmanlar dolardaki bu tarihi yükselişin normal olmadığını belirterek seçim öncesi Türkiye’de siyasi ve ekonomik bunalım oluşturma gayreti içerisindeki küresel güçlerin kirli bir algı operasyonu yürüttüğüne dikkat çekiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TÜRKİYE TEKERLERİNE ÇOMAK SOKUYOR!

Küresel piyasanın büyük bir bölümünü elinde bulunduran Yahudi sermayenin Türkiye'yi baskı altına almak istemelerinin en büyük nedeni Türkiye'nin artık 'eski Türkiye' olmaması. Ortadoğu’yu istediklerini gibi dizayn etmek isteyen üst akıl, karşısında en büyük tehlike olarak Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görüyor. Türkiye bölgesinde ve dünyada söz sahibi olarak 'Dünya 5'ten büyüktür' diyor ve dünyayı yöneten 5 ülkeye karşı çıkıyor. ABD'nin ve terör devleti İsrail'in İslam coğrafyası üzerindeki hain emellerine ve Kudüs'ü işgal girişimlerine karşı en yüksek perdeden tepkisini dile getiren tek lider ise Recep Tayyip Erdoğan. ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması kararına en büyük tepkiyi gösteren Türkiye, diğer Müslüman ülkeleri de çatısı altında birleştirerek Müslümanları tek bir yumruk haline getirdi. İslam İşbirliği Teşkilatı'nı İstanbul'da bir araya toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin ardından ABD'nin skandal Kudüs kararını destekleyen ülkelere ve İsrail'e karşı çeşitli yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı.

yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23