• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğulu ve Batılı şer başkentleri an itibariyle ağlamaya başladı!

Yeniakit Publisher
2018-06-24 21:09:00 - 2018-06-24 21:11:26
Doğulu ve Batılı şer başkentleri an itibariyle ağlamaya başladı!

Bugün gerçekleştirilen seçimlerden sonra, açılan sandıkların bilgileri geldikçe seçim tutumu en başından beri belli olan doğulu ve batılı Türkiye düşmanları hüzne boğulmaya başladı.

 yeniakit.com.tr  Türkiye, gelecek yüz yılını belirleyecek olan seçimleri atlattı. Sandıkların yüzde 80’ni açıldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan en yakın rakibi olan, Türkiye düşmanlarının desteklediği İnce’ye açık fark attı. Sonuçların gelmesiyle batılı ve doğulu pek çok başkent yasa büründü. Mısır'da darbeci Sisi, Suudi Arabistan'da Prens bin Selman, Körfez'in şer üssü BAE'li yöneticiler, Bahreyn emiri Hamad bin İsa el-Halife projelerini teker teker yıkıma uğratan Erdoğan'ın zaferiyle matem tutmaya başladı. 

Ortadoğu halklarına özgürlüğü ve şerefli bir hayat hakkını aşılayan Erdoğan'ın zaferi Batılı başkentlerde de büyük bir yıkıma sebep olacak. Başta büyük şeytan Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve Fransa olmak üzere Batılı ülkeler de Erdoğan'ın zaferiyle aylardır manipüle etmeye çalıştıkları seçimin sonucuyla başarısız sayılacaklar.

HER ZAMAN ERDOĞAN’A DÜŞMAN OLDULAR

Erken seçimin ilanından bu yana batı medyası sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. Batının uluslararası yayın yapan medya organları, sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kötüleyen, muhalefet adaylarını öven haberler yaparak adeta muhalefet partisi gibi seçim çalışması yürüttü.

ABD MEDYASININ MUHALEFETİ GAZLAMASI ELİNDE KALDI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ABD’nin önde gelen yayın organlarından New York Times, Erdoğan’ın ardından en güçlü aday olarak görülen Muharrem İnce için; “Pratik zekalı, akıllı, otoriter ve komik” yorumunda bulunmuştu. Bununla beraber aynı gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sürekli olumsuz haberler yayınlamıştı. ABD medyası tüm uğraşlarına rağmen İnce’yi birinci yaptıramadı, Türkiye milleti ABD’nin yayınlarına kanmadı.  

SİYONİSTLER VE UŞAKLARI DA HÜZNE BOĞULDU

Terör devleti İsrail ve yandaşı olan BAE, Suudi Arabistan ve Mısır, Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden sürekli Türkiye’ye saldırdı. Erdoğan’ın yarınki galibiyeti, Doğu’daki Siyonist ve yalakalarını da yasa boğuldu. Ülkelerin gelecek dönemdeki tutumları da merak konusu…

PKK’YI FONLAYACAK KADAR ALÇALDILAR

Terör devleti İsrail’in sözünden çıkmayan Suudi Arabistan’ın, ABD tarafından Türkiye sınırına yakın bölgede kurulması planlanan yeni PKK’nın sözde askerlerini fonlayacağı, günlük maaşlarını ödeyeceği öğrenilmişti.

PARA BOŞA GİDECEK

Suudilerin bu hainliği, ellerinde patladı. Türkiye, seçim beyannamesinde terörle mücadeleye hiç değinmeyenleri değil, terörle mücadele konusunda en kararlı tutumu sergileyen Erdoğan’ı seçti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23