• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğanın içinde bir yaşam: Yeşilyaka

Yeniakit Publisher
2016-05-14 17:42:00 -
Doğanın içinde bir yaşam: Yeşilyaka

50 yıla varan köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması MESA ve NUROL, yemyeşil doğasıyla 320 bin metrekarelik bir alana sahip Yeşilyaka projesi için yeniden bir araya geldi. Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.

MESA ve NUROL, yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam ediyor. Yeşilyaka, hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında. Sevdiklerinin mutluluğu için durmaksızın çalışanlara özlemini duydukları konfor ve eve dönüş keyfini doyasıya yaşayabilecekleri bir yaşam vaat ediyor. Korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı,  gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka, en özel anılara ev sahipliği yapacak. 

“Söğüt ve Sedir” olmak üzere iki farklı tip villadan oluşan, müstakil bahçeler içindeki 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt 2.510.000 TL – 2.936.000 TL, Sedir ise 2.553.000 TL – 2.814.000 TL arasında konumlarına göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeşilyaka’da yaşam

Yeşilyaka sakinleri açık havada spor yapmanın keyfini tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahalarında çıkarırken, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezinde günün yorgunluğunu atacaklar. Projede yaşayanlar Yeşilyaka kulüpte dostlarıyla bir arada keyifle vakit geçirebilecek, akşamları ailece açık hava sinemasında film seyredebilecekler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çocukluk anıları unutulmaz

Yeşilyaka’da çocukların hem güvenli, hem de çeşitli aktivite alanlarıyla donatılmış parklarda eğlenebileceği özel alanlar mevcut. Tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklarda neşeli saatler onları bekliyor olacak.

 

Avantajlı lokasyon

MESA ve NUROL projeciliğinin ürünü olan proje, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Yeşilyaka’dan Maslak-Levent’e 25 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Mall of İstanbul’a uzaklığı ise 15 dakika.

Yeşilyaka’nın Büyükçekmece Marina, Marmara Forum ve Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye uzaklıkları da sadece 10 dakika. Yakında hizmete girecek olan ve dünyaca ünlü lüks markaları buluşturacak Türkiye’nin ilk designer outlet’i Luxury Designer Outlet ise Yeşilyaka’ya sadece birkaç adım mesafede.

Lansman fırsatı

Geleneksel MESA NUROL kalite ve güvencesinin ortak imzasını taşıyan Yeşilyaka Projesi, Mayıs ayında lansmana özel ödeme koşulları ile sunuluyor. Lansman döneminde  %5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, %20 peşin, birinci ve ikinci yılda %20 ödeme ile kalan % 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise, lansman indirimine ek olarak %15’lik çok özel bir indirim fırsatından faydalanmak mümkün. Yeşilyaka’nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek.

 

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23