• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Ertuğrul 97.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul, kaleyi Ares'in başına yıkacak

Yeniakit Publisher
2017-11-23 10:06:00 - 2017-11-23 10:11:18

Aksiyon dolu bir bölümü daha geride bırakan Diriliş Ertuğrul 97.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 97.bölüm tanıtımı yine nefes kesti.

"Karacahirsar Kalesi'nin fetih vakti gelmiştir" diyen Ertuğrul nasıl bir plan kuracak?

Son bölümünün yayınlanması ile birlikte yeni bölümü merak edilen Diriliş Ertuğrul'un 97.bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran ve izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 97.bölümünde neler olacak? "Uç beyliğim altında bu topraklarda leş kargalarına müsaade etmeyeceğim. Biz yağma için ganimet için değil rıza ile İlahi nizamı alem için cenk ederiz diyen" Ertuğrul düşmanlarına yine korku saldı. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 97.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 29 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ertuğrul Bey hanlı pazara gelir. Sadettin Köpek ve Ares Ertuğrul Bey'i gördüğüne çok şaşırır. Ertuğrul Bey Bahadır Bey'e kılıç çeker. O sırada oğlu Sancar Bey ile Ertuğrul bey mücadeleye girer.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeğin hediye ettiği kılıcı Dündar Bey'in belinden çeker. Kılıçla otağı ve Kayı damgasını işaret ederek sert konuşur. Dündar Bey'in gözleri dolar zira Ertuğrul Bey'den ağız sözler işitir. Bahadır Bey ise hain planlar içinde Sadettin Köpek'ten destur isteyerek ve Ertuğrul Bey'in kellesini almak için plan yapar.

Ertuğrul Karaca Hisar'ı ele geçirmek için gaza edeceğini söyler. Tekfur Ares'in ise bir savaş planı vardır.

Vezir Sadettin Köpek ise öfkesinden oku kırıyor. Ares ise öfkesinden eline ne geçtiyse fırlatıyor. Ertuğrul Bey'e kaftanını bizzat Sadettin Köpek giydiriyor. Sancar bey yaka paça huzuruna getirtiyor.

Ertuğrul üç beyi olarak "Bu topraklarda devlet benim" diyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 96.BÖLÜM FRAGMANI

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23