• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak 2018 | TRT 1 yeni sezon Diriliş Ertuğrul son 122. bölümünde neler olacak?

Yeniakit Publisher
2018-11-07 17:00:00 - 2018-11-07 17:31:54

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona merhaba diyeceği tarih açıklandı. Diriliş Ertuğrul dizisi izleyicileri yeni sezonu iple çekmeye başladı. TRT 1’in reyting rekortmeni olan ve tarihte Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin hayatını konu alan Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi açıklandı. Diriliş Ertuğrul zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona merhaba diyeceği tarih açıklandı. Diriliş Ertuğrul dizisi izleyicileri yeni sezonu iple çekmeye başladı. TRT 1’in reyting rekortmeni olan ve tarihte Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’nin hayatını konu alan Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi açıklandı.
Diriliş Ertuğrul zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisi TRT 1’de yayınlanmaya başladığı andan itibaren hem özetiyle hem de normal yayınıyla çarşamba akşamlarının bir numaralı izlenen dizisi oldu. Milyonlarca seyirciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu. Diriliş Ertuğrul 7 Haziran’’da 121. Bölümle sezon finali yapmıştı. Ertuğrul, Noyan’ın Kayı Obası’nın içine soktuğu casus kardeşi Almıla’nın hain olduğunu öğrenmiş ve Almıla hainliğin karşılığını canı ile ödemişti. Ertuğrul, Moğul casuslarını temizledikten Kayı Obasındakilerle cihan devleti Osmanlı’nın kuruluşuna ev sahipliği yapan Söğüt’e göç için yola çıkmıştı. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak ve Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezonda neler yaşanacak? 

Yeni Fragman yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu için gün sayan izleyicileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk fragmanının 19 Ekim Cuma günü yayınlanacağını duyurdu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN?

Diriliş Ertuğrul dizinin yeni sezona ne zaman yaplayacağı merak konusu olurken, Diriliş Ertuğrul yeni sezona 7 Kasım Çarşamba günü merhaba diyecek.

Diriliş Ertuğrul'a bomba isimler

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu belli oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'a Hande Soral, Kimya Gökçe Aytaç, Ünal Silver ve son olarak İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız'da katıldı. Peki bu oyuncular hangi rollerde oynayacak? İşte yeni sezon hakkında öne çıkan bilgiler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin 5. sezonunda artık hikaye Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi’ye doğru kayacak. Osman Gazi’nin hikayesine geçişin yavaş olacağı ve 10’lu yaşlardan itibaren yansıtılmaya başlanacağı belirtiliyordu. Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu hakkında bilgi veren Mehmet Bozdağ, çekimlerin Eylül ayının ortasında başlayacağı müjdesini verdi. 10 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizide Ertuğrul’un oğlu Osman ve diğer önemli roller için geniş bir cast çalışması yapılıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23