• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Ertuğrul ekranlara veda mı ediyor Diriliş Ertuğrul'un finali ne zaman

Yeniakit Publisher
2018-05-25 16:19:00 - 2018-05-25 17:52:30
Diriliş Ertuğrul ekranlara veda mı ediyor Diriliş Ertuğrul'un finali ne zaman

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Han'ın hayatını konu alan TRT 1'in en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?

TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Ertuğrul'un Ögeday Han'a biat ettiği görüldü. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Han'ın hayatını konu alan Diriliş Ertuğrul dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?

Diriliş Ertuğrul dizisini izlemek için milyonlar çarşamba akşamı ekrana kilitleniyor. Zira Diriliş Ertuğrul son böümü olan 119.böümde de yine reyting rekorları kırdı. Diriliş Ertuğrul 120. bölüm de yine dopdolu olacak. Moğolların içerisindeki itaatsiz ve başıbozuk askerlerin Ögeday'ın kuyusunu kazmasıdır. Ögeday Han’a biat etttiğini söyleyen Ertuğrul’u sıkı bir imtihan bekliyor. Noyan “Ertuğrul’un sözlerine kani olmamız için oğullarından birini bize rehin olarak vermeliler” Ertuğrul “Böyle zorlu bir cenkte dökülecek kanın elbet bir karşılığı olmalıdır” sözlerine karşılık Ögeday Han ”Seni Selçuklu Sultanı yapcam” der.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 7 HAZİRAN'DA FİNAL YAPACAK?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Ertuğrul'un ardından Osman'ın hikayesini anlatmak istediğini belirterek, "Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak" dedi. Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul dizisinin sezon finalin 7 Haziran'da olacağını belirterek,"Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osmangazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Coğrafi geziler yapacağız bu yazın. Bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje Diriliş Osman doğacak. Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum ama belki Diriliş Osman veya Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz" şeklinde konuştu. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23