• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Yeniakit Publisher
2018-04-12 11:59:00 - 2018-04-12 12:01:40
Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Son bölümünde yine heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı yayınlanmayınca büyük merak konusu oldu. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi önümüzdeki hafta yayınlanmayacak mı? İşte yeni bölümü ile ilgili bütün detaylar...

Diriliş Ertuğrul son bölümde yaşadığı sorunlarla başa çıkmaya çalışan Ertuğrul Bey kurulan tuzakla yine zor durumda kalmıştı. Öte yandan Sadettin Köpek için çalışan Marya’nın sırlarının ortaya çıkarılması için başlatılan çalışmalara hız verilecek. İşte Diriliş Ertuğrul 114. bölümde Kayı Obası sakinlerini bekleyen tüm gelişmeler…

TRT1’den 11 Nisan’daki bölümle ilgili yapılan açıklama şöyle; Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakiler ve Turgut, Aslıhan’ın beklenmedik ölümü karşısında yıkıma uğradı. Köpek’in öldürülmeye çalışıldığını öğrenen Mahperi Hatun, yarım kalan işi tamamlamak istedi ancak Köpek, Kayraldı sayesinde saraydan çıkarıldı. Günalp, Köpek’in saldırıya uğradığını öğrenince Ertuğrul’u öldürmek için tekrar harekete geçti. Öte yandan Tekfur Kritos, Ahmet’i Nikea’ya imparatorun yanına gönderirken, Sultan Gıyaseddin ise Ertuğrul ile iş birliği yaparak Köpek’i öldürmesi için Sivas Emiri Hüsameddin Karaca’yı vazifelendirdi. Ertuğrul ve Alplar Aslıhan’ı Söğüt’e defnettikten sonra mezarı başında Saadettin Köpek’ten intikam almak için yemin etti.

Ertuğrul, Hüsameddin Karaca ile bir olup Köpek’in cezasını kesebilecek mi? Aslıhan’ın intikamı alınabilecek mi? Aslıhan’ın ölümüyle sarsılan Turgut, ne yapacak? Ahmet, Tekfur Kritos’un ona verdiği görevi yerine getirebilecek mi? Marya’nın Köpek için casusluk yaptığı anlaşılacak mı? Köpek’e olan sadakati yüzünden gözlerine perde inen Günalp, Köpek’in bir hain olduğunu idrak edebilecek mi? Gıyaseddin ve Mahperi, Köpek’in önlenemez yükselişine mani olabilecekler mi? Ertuğrul ve alpların yokluğunda Kayı Obası’nın akıbeti ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YOK?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 115.bölümü fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanmadı. Genellikle son bölümü yayınlandıktan hemen sonra paylaşılan fragman bu hafta izleyiciyle buluşmadı. Dizi severler ise Diriliş Ertuğrul 115.bölüm tanıtımının ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Fakat TRT 1 ve yapımcı şirketten dizinin yeni bölüm fragmanı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Son bölümünde "Aksiyon sahnelerimizin yoğunluğu nedeniyle dizimizin 114.bölüm tanıtımı yetişmemiştir. Heyecan aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul, haftaya çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacaktır." açıklaması bu hafta geçerli olup olmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23