• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dicle Elektrik ailesi Şanlıurfa’daki iftarda bir araya geldi

Yeniakit Publisher
2019-05-22 12:02:36 -
Dicle Elektrik ailesi Şanlıurfa’daki iftarda bir araya geldi

Dicle Elektrik ailesine mensup yönetici ve çalışanların bir araya geldiği geleneksel Ramazan buluşması bu kez Şanlıurfa’da verilen iftarda gerçekleşti.

Dicle Elektrik ailesine mensup yönetici ve çalışanların bir araya geldiği geleneksel Ramazan buluşması bu kez Şanlıurfa’da verilen iftarda gerçekleşti. İftar programına en üst düzeydeki yöneticisinden, sahadaki çalışana kadar yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Diyarbakır’dan başlayan Dicle Elektrik Ramazan Buluşmaları, Siirt, Şırnak ve Mardin’den sonra bu kez Şanlıurfa’daki iftar programı ile devam etti. Dicle Elektik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu’nunev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında konuşan Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, Ramazan’ın bereket, merhamet ve sevgi ayı olduğuna dikkat çekti. Atalay, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan arınma olan bereketli Ramazan ayını idrak ettiğimiz için yüce Allah’a şükür ediyoruz. Şirket olarak her geçen gün daha iyi hizmetler yapıyor, altyapımızıve bölgemize olan katkımızı artırıyoruz. Sizlerin desteği ile daha da artıracağız inşallah. Güzel günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum. Cenab-ı Allah bizleri bayrama yetiştirsin inşallah. Yönetim Kurulu Başkanımız Ebubekir Tivnikli ve yönetim kurulu üyelerinin sizlere selamı var. Şimdiden Kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunması ve duaların ardından sona eren 2 bin kişilik iftar programına Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tivnikli, Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, Genel Müdür Murat Karagüzel, Dicle KÖK Enerji Genel Müdürü Necat Tur, Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürü Avni Doğan, Teknoloji ve İnsan Kaynakları Başkanı Kürşad Karaman, Müşteri ve Saha Yönetimi Başkanı Yaşar Arvas, Denetim Başkanı Cemal Çelik, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, Regülatör Direktörü Hasan Alma, Performans İzleme Koordinatörü Akif Köse,İnsan Kaynakları Direktörü Cihan Alp, Satın Alma Direktörü Oğuzhan Topçu, Perakende Mali İşler Direktörü Reşat Doğanve bazı il müdürleriylediğer yetkililer de katıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23