• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dibine kadar yaşıyoruz hüznü, zulmü, cürmü...

Yeniakit Publisher
2019-01-23 13:25:00 -
Dibine kadar yaşıyoruz hüznü, zulmü, cürmü...

Gazetemiz okurlarından Gürhan Gürses, "Dibine kadar yaşıyoruz hüznü, zulmü, cürmü..." başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Gürhan Gürses

Oluk oluk kan akıyor insanlığın damarından, tampon olan yok. Oluk oluk ter damlıyor insanlığın alnından, mendil olan yok. Oluk oluk gözyaşı dökülüyor insanlığın gözünden, silen yok. Bu dünya bundan fazlasını vermiyor insanlığa. Hangi coğrafyaya baksan kan var. Bombalar patlıyor insanların üstüne, insanlar kesiliyor, yakılıyor, paramparça ediliyor. Doğa emsali görülmemiş bir şekilde tahrip ediliyor. Doğayı tahrip eden insanlığı tahrip etmez mi? Hayvanlar yok ediliyor. Hayvana kıyan insana kıymaz mı?

Bütün canlıların yaşam alanı daralıyor;  sular hızla kirleniyor, hava grileşiyor ve üzerimize teknolojinin kusmuğunu döküyor, toprak bin yıl eriyemeyecek olan kimyasal atıklarla mücadele ediyor. Sona yaklaşıyoruz.

“Bülbüller öter güller açar şâd gönül yok 

Hiç böyleliğin görmemişiz fasl-ı baharın” (Şeyhülislâm Yahya). Her şey var ama insanlar mutlu değil; yüzler asık, kalpler kör, beyinler dumura uğramış vaziyette! Bolluk tavanda ama insani hisler yokluk tabanında!  Ruy-ı zemin müflis bir vaziyette cinnet üretmekte, asuman asi bir tavırda strese yol açmakta ve öfke pompalamakta!  Dibine kadar yaşıyoruz hüznü, zulmü, cürmü...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23