• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli hangi kareleri seçti?

Yeniakit Publisher
2017-12-06 11:43:00 -
Devlet Bahçeli hangi kareleri seçti?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 7 fotoğraf için oy kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçilen AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Bahçeli, haber kategorisinde yer alan Özkan Bilgin'in imzasını taşıyan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 bin 900 metre rakımlı tepede kurulan üs bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçiklerin bayram namazı kılmasının görüntülendiği "Mehmetçik'in bayram namazı" adlı fotoğrafı beğendi.

Bu kategoride Bahçeli, Elif Öztürk'ün, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni" fotoğrafı ile Mostafa Alkharouf'un, Mescid-i Aksa'nın kapısına yerleştirilen elektronik dedektörlerden aranarak Harem-i Şerife girmeyi reddeden ve Aslanlı Kapısı (El-Esbat) önünde toplanan Filistinlilerin yatsı namazını sokakta kıldığını gösteren "Sokakta yatsı namazı" fotoğrafı için de oy kullandı.


Bahçeli, yaşam kategorisinde ise oyunu, Bruno Bierrenbach Feder'in, Güney Sudan'ın Terekeka Eyaletindeki Mundari kabilesinin, geçimlerini türü Ankole-Watusi olarak bilinen sığırlarla sağladıklarını gösteren "Mundari kabilesi" fotoğrafına oy verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MHP Genel Başkanı, spor kategorisinde ise 3 fotoğraf için tercihte bulundu. Bahçeli, Türkiye Ampute Milli Takımının, İngiltere Ampute Milli Takımı'nı 2-1 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu olduğu maçın ardından millilerin sevinç yaşadığı anı gösteren Abdullah Coşkun imzalı "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraf ile Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi ve İsa Terli'nin "Minik Beşiktaşlı" fotoğrafları için oy kullandı.


"Fotoğraflar çok güzel ve anlamlı"

Fotoğrafların çok güzel ve anlamlı olduğunu ifade eden Bahçeli, "Hepsi birbirinden güzel. Anadolu Ajansı'nın olaylar karşısında düzenlemiş olduğu fotoğraflar toplumun bir hafızası olarak yer ediyor. Bu çabayı gösteren bütün insanlara ve arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bize de tercih imkanı bıraktığınız için çok memnun ettiniz." diye konuştu.

Bahçeli, spor kategorisinde fotoğraf seçerken de gülerek, "Burada taraftar halimiz var. Beşiktaşlıları buldun mu yeter." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23