• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deterjan ve kozmetik ürünlerinde büyük tehlike! Hangi organımız zarar görüyor? İşte detaylar…

Yeniakit Publisher
2019-12-12 16:43:00 -
Deterjan ve kozmetik ürünlerinde büyük tehlike! Hangi organımız zarar görüyor? İşte detaylar…

Kan kirliliği vücudumuzda kan problemlerine yol açar. Çünkü kan, tüm maddeleri her yere taşır. Deterjan kullanıldığında deterjanların yakıcı kimyasal maddeleri kana karışır ve kemik iliğine kadar iner. Bunun sonucunda da birçok problem meydana gelir. Aynı şekilde kozmetik ürünlerinde de bu tehlike var. Modern tıp uygulamalarını reddederek alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri kitabında konuyla ilgili önemli ayrıntılara yer vermiştir.

 yeniakit.com.tr 

Milyonlarca insanın kullandığı deterjan ve kozmetik ürünlerinde korkunç tehlikeler gündeme gelmiştir. Özellikle kadınların daha çok sık kullandığı saç boyalarında da tehlikeli maddeler vardır. Deterjan ve kozmetik ürünlerindeki tehlikeler neler? İşte detaylar…

Kan kirliliği vücudumuzda kan problemlerine yol açar. Çünkü kan, tüm maddeleri her yere taşır. Kadınlar deterjan kullandığında içerideki yakıcı kimyasal maddeler kana karışır, bütün dokuları değişime uğratır ve kemik iliklerine zarar verir.

Bunun nasıl olduğunu modern tıp felsefesini temelden çürüten bağışıklık sisteminin iradesine ve aldığı kararlara güvenip ona müdahale etmemek gerektiğini bize öğreten Aidin Salih ayrıntılarıyla vermiştir.

Yitik Şifa Yayınları aracılığıyla alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih’in Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri kitabında milyonlarca insanın kullandığı deterjan ve kozmetik ürünlerinde korkunç tehlikeler gündeme getirmiştir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İçinde tehlikeli kimyasalları barındıran sadece deterjan değil! Şampuan ve saç boyası da aynı şekildedir.

Saç boyasındaki tehlike ne? Saç boyasında kanserojen madde var mı?

Saç boyası tehlikenin kapısını açan önemli maddedir. Bıngıldak ve ense çukuru beyne açıktır ve hiçbir zaman kapanmaz. Bıngıldak ve ense çukurunu kapatan dokulardan içeriye sızan madde direk olarak beyin damarlarına iner.

Saç boyası korkunç bir toksittir. İçinde en az 19 tane kanserojen madde barındırır.

Böbrekler zarar görebilir

Türkiye’de birçok kadın sarışın olmak istiyor. Saç açıcı olarak hidrojen peroksit kullanıyorlar. Kloru, çamaşır suyunu büyük bir depoya damlattığımızda nasıl bir anda onu her yerde tespit etmek mümkünse, hidrojen peroksiti de hemen her hücrede tespit etmek mümkündür. Bu madde özellikle böbreklere zarar verir. Böbrekler önemli rahatsızlıklar meydana gelir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dumanlı

Hayret nasıl olduda çevrecilerin oyunu demeden böyle bir haber yaptınız.

Kaktus Sydney

Rahmetli Aidin Salih in bu kitabini herkes okumali, cunku Turkler de kronik hastaliklar korkunc duzeyde diyabet, tAnsiyon vs cok yaygin halbuki bu kitap herseyi cok guzel acikliyor ve sifa da oneriyor Allah in izniyle. Muthis bir kitap...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23