• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deniz Feneri Derneği Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Vakfı’nın desteğiyle 4 Bin yoksul kişiye iftar verdi

Yeniakit Publisher
2015-07-08 22:24:00 - 2015-07-08 23:39:11
Deniz Feneri Derneği Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Vakfı’nın desteğiyle 4 Bin yoksul kişiye iftar verdi

Deniz Feneri her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmadı.

Dayanışma duygusunu geliştirmeyi amaçlayan Dernek ihtiyaç sahipleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Vakfı’nın sponsorluğunu üstlendiği iftar yemeklerine Esenler Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı.

‘Sadece İyilik’ sloganıyla yola çıkan Deniz Feneri Derneği kurulduğu günden beri ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Dernek her sene Ramazan ayında muhtaç aileler ve yetimler için iftar sofraları kuruyor, dertlerine ortak oluyor.

Deniz Feneri bu Ramazan ayında Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeklerinde toplam 4 bin yoksul kişiye iftar verdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Birleşik Arap Emirlikleri Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Vakfı’nın destekleriyle düzenlenen iftarlarda ortak payda iyilikti.

Deniz Feneri Derneği Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Deniz Feneri’nin iyiliği yaymak için var olduğunu belirterek “İnsanları iftar sofralarında bir araya getirmek gerçekten birlik ve dayanışma bağlarını güçlendiriyor, derneğimize kayıtlı çeşitli zamanlarda gıda, giysi, nakit, sağlık, barınma, eğitim vb. destekler verdiğimiz ailelerimiz ile bu sofralarda birlikte olduk, hasbihal ettik, dertlerini dinledik, oruçlarımızı açtık. Deniz Feneri Derneği’nin yeryüzünde son yoksula ulaşıncaya kadar çalışacağına söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23