• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demir İnşaat “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” diyerek dev seferberliğe katılıyor

Yeniakit Publisher
2017-02-16 17:29:00 -
Demir İnşaat "Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye" diyerek dev seferberliğe katılıyor

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip Demir İnşaat, GYODER tarafından “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

İnşaat sektörünün öncü markası olan Demir İnşaat, , GYODER’in düzenlediği 20 yıl vadeli konut seferberliğine, GYODER üyesi olarak katkıda bulunarak sorumlu bir şirket örneği sergiliyor.

“Birlik ve dayanışma örneği”

Türkiye’nin ekonomisi ve geleceğine olan inancın bir göstergesi olarak başlatılan tarihi seferberliğe GYODER üyesi olarak destek vererek sorumlu bir davranış sergilemenin mutluluğunu hissettiklerini vurgulayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut ve bankacılık sektörlerini aynı platformda buluşturan seferberliğin ekonomik ve toplumsal ölçekte birlik ve dayanışma örneği oluşturduğunu   belirtti.  Hamit Demir, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Ülkemize destek vermek en büyük görevimiz”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Türkiye ekonomisi, her geçen gün gücüne güç katarak büyümesini sürdürüyor. Bu büyümeyi hızlandıracak, ülkemizin gücüne güç katacak her türlü seferberliğe Demir İnşaat olarak destek vermek, en büyük görevlerimiz arasında yer alıyor. GYODER üyesi olarak, GYODER’in başlattığı dev seferberliği destekleyerek bu görevimizi yerine getiriyoruz. Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren kampanyayla ortaya çıkardığımız sinerjinin, sektöre ve Türkiye ekonomisine çok önemli faydaları olacağını düşünüyorum.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23