• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DAEŞ’e Batı’dan modacı desteği!

Yeniakit Publisher
2016-07-07 20:24:00 - 2016-07-07 20:29:57
DAEŞ’e Batı’dan modacı desteği!

DAEŞ, kanlı saldırılar yaptı! İki yüzlü dünya ise bir yandan terörü kınarken bir yandan da modasına el attı! DAEŞ’in 304 kişilik zengin görünümlü teröristinin bulunduğu ortaya çıktı. Bu militanların Chanel, Ralph Lauren gibi markaların kıyafetlerini giyinip eleman devşirdiği anlaşıldı. İkna yöntemi olarak da CIA’nın metotlarını kullandıkları saptandı.

Dünya terör örgütü DAEŞ’i seyre daldı. Kanlı örgüt dört bir yanında saldırılar yaptı. Başta ABD olmak üzere tüm ülkeler DAEŞ üzerinden İslam’ı hedef aldı. Ancak yapılan incelemeler DAEŞ’in içinde binlerce yabancı savaşçısının olduğunu ortaya çıkardı. Bu militanların sayısının 30 binden fazla olduğu açıklandı. Özellikle İngiltere, Fransa, Almanya, ABD ve Belçika’dan çok sayıda kişinin DAEŞ’e katıldığı ortaya çıktı. İşte DAEŞ konusunda ikiyüzlü davranan dünya, terörün modasına sarıldı. DAEŞ’in içinde yabancıların oluşturduğu 304 kişilik zengin görünümlü teröristin bulunduğu açıklandı. ABD’de eğitim alan bu ekibin, ünlü markaların kıyafetlerini giyinip Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki üniversitelerin çevresindeki kafelere gittiği anlaşıldı.

Örgüt üyelerinin Chanel, Ralph Lauren, Diesel gibi ünlü markaları giyinip zengin çocukları devşirdiği ortaya çıktı. Bu ekibin ABD gizli servisi CIA tarafından uygulanan ikna tekniğini kullandığı açıklandı. Öte yandan DAEŞ’in kanlı modasına canlı bombalar katıldı. DAEŞ’in elinde intihar yelekleriyle birlikte 400 kişilik canlı bomba ekibinin bulunduğu ortaya çıktı. DAEŞ okullarında canlı bomba eğitimi verilen bu gençlerin 20’nin üzerinde ülkeden DAEŞ’e katıldıkları anlaşıldı. Aralarında İngiliz, Amerikan, Fransız, Alman, Tunuslu ve Libyalı’nın da bulunduğu canlı bombaların emir beklediği saptandı. Bugüne kadar 100’ün üzerinde canlı bomba saldırısı gerçekleştiren DAEŞ’in, özel bir beyin yıkama taktiği kullandığı açıklandı.

ABD, her daim DAEŞ’i kınadı. Ancak aynı ABD’de geçen yıl DAEŞ şov vardı! New York Moda Haftası’na katılan bir modacı, DAEŞ’li teröristlerden esinlenip bir marka hazırladı.

DAEŞ’in militanları, küresel moda devlerinin markalarını giyinip öğrenci avına çıkıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23