• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'da

Yeniakit Publisher
2016-02-04 11:52:27 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Latin Amerika turu ziyaretlerinde son olarak Ekvador’un başkenti Quito’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Latin Amerika turu kapsamındaki ziyaretlerinin son durağı olan Ekvador'un başkenti Quito'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Ekvador ziyareti, bu ülkeye Türkiye 'den Cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk ziyaret oldu.

Peru'nun başkenti Lima 'daki iki günlük resmi temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan , özel "TUR" uçağıyla TSİ 05.00'da Ekvador'un başkenti Quito'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ı, Mariscal Sucre Uluslararası Havalimanı'nda Ekvador Dışişleri Bakanı Ricardo Patino, Türkiye 'nin Kito Büyükelçisi Korkut Güngen ve büyükelçilik personeli karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a Ekvador ziyaretinde eşi Emine Erdoğan , Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan , Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile kalabalık bir işadamı heyeti eşlik ediyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Ekvador ziyareti, bu ülkeye Türkiye 'den Cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk ziyaret olarak tarihe geçti.  
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23