• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çinli virolog dünyayı ayağa kaldırdı: İki yarasadan alınan koronavirüsleri birleştirip...

Yeniakit Publisher
2020-09-17 10:17:00 -
Çinli virolog dünyayı ayağa kaldırdı: İki yarasadan alınan koronavirüsleri birleştirip...

Koronavirüs hakkında yaptığı açıklamalar sonrası ülkesinden kaçarak ABD'ye sığınan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan, yaptığı yeni açıklamada şu anki koronavirüsün iki farklı yarasadan alınan koronavirüslerin karıştırılması sonucu elde edildiğini söyledi.

Koronavirüs salgını dünyada hız kesmeden devam ediyor. tüm ülkeler virüse karşı çare bulmak için var gücüyle çalışırken, ABD'ye kaçmak zorunda kalan Çinli virolog Dr. Li-Meng Yan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Koronavirüs Laboratuvar ortamında üretildi

Yan, Çin hükümetinin koronavirüsü örtbas etmek istediğini ve bu virüsün insan yapımı olduğunu iddia etti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ülkesinden kaçmak zorunda olduğunu itiraf eden Yan, iddialarını kanıtlamak için bilimsel veriler sunacağını söyledi.Yan'ın koronavirüsün kaynağıyla ilgili Zenodo adlı internet sitesinde yayınlanan raporunda, koronavirüsün labaratuvar ortamında başka virüslerin genetik materyalleriyle oynanarak oluşturulduğunu yazdı.

İki farklı yarasadan alınan virüsler karıştırıldı

Yan, dünyayı sarsan yazısında Kovid-19'un iki farklı yarasadan alınan koronavirüslerin karıştırılması sonrası elde edildiğini belirtti. Raporda yazılana göre, koronavirüsün sivri çıkıntılara benzeyen porteinleri insan vücudundaki hüvrelere kolay tutunabilmesi için özel olarak geliştirildiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

istanblue

abd söyletmiştir :)

iskender1a*

Korona virüs pilânı! Sevgili peygamberimiz buyurdular ! #Şimdi 6000 senelik gizli pilânlarının enson maddesini uyguluyorlar,biryandan dünyayı ateşe veriyor diğer yandan muhalifleri katlediyorlar ve gizli terör devletinin dünyaya ilânını hazırlıyorlar. Burada bir sorunları var onunda kolayını buldular !!! bütün devlet ve topluluklar yönettikleri halkın her ferdinin mal varlığını tespit edecek ve ilgili üst kurula rapor edecek,böylece devletin geliri kendiliğinden salınan bu hortumlarla merkeze akacak,,, onlar yalancı cenneti inşa edip sonsuzluk alemi yapacaklar tabiki dünyanın kıralı onların taptığı iblis ilân edilecek.4 koldan felâketlerin kuşatmasındayiz ! 1. dünyayı yakmak = hezekiel 39/6 2.korona ve 15 çeşit salgın dabbe 3.dünya nüfusunu seçip 500.000 000 tebaalarını ayirıp diğerlerini yok etmek 4.beşincisi onların deyimi ile tanrıyı kıyamete mejbur bırakmak; dünya hayatı 7000 sene imiş, ahirette bu zaman sadece 7 gün imiş dolaysıyla Lânetliler bütün kötülük ve günahları karşılığında cehennemde 7 gün ceza görüp cennete taşınacak ve orada yalnız onlar sefa süreceklermişşşş kafa ve inançları bu,başladılar !!! Allah esirgesin Âmin !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23