• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP af konusunda kolları sıvıyor Cezaevindekiler için af yasası yolda

Yeniakit Publisher
2018-07-14 22:46:00 - 2018-07-14 22:54:05
MHP af konusunda kolları sıvıyor Cezaevindekiler için af yasası yolda

MHP lideri Bahçeli 24 Haziran seçimleri öncesinde sürdürdüğü af çıkışını seçimler sonrasında da sürdürüyor. Devlet Bahçeli, yeni yasama yılında af konusunda Meclis'e yasa teklifi vereceklerini açıkladı

MHP lideri Bahçeli 24 Haziran seçimleri öncesinde sürdürdüğü af çıkışını seçimler sonrasında da sürdürüyor. Devlet Bahçeli, yeni yasama yılında af konusunda Meclis'e yasa teklifi vereceklerini açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli, seçim vaatleri arasında bulunan ve parti seçim beyannamesinde de yer alan af konusunda son dakika açıklamalarda bulunu. Bahçeli yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte af konusunda yasa teklifi yerileceğini söyledi. İşte Bahçeli’nin OHAL ve af konusundaki o açıklaması: Af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir. Meclis'te yasama çalışamaları başladığında arkadaşlarımız teklifini sunacaktır. OHAL ayın 18'i itibariyle son buluyor. Yeni bir yasa gündeme getiriliyor, Böyle bir yasa Meclis'e geldiğinde MHP gereğini yapacaktır. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığımız sürüyor. Af çıkarılmasıyla ilgili vaat ve sözümüzü seçim beyannamemize de aldık. Bu duruşumuzdan geri adımımız düşünülemez" demişti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin af çıkışına "gündemlerinde af olmadığını" açıklamıştı. Yeni dönem yasama yılında MHP'nin af konusunda vereceği yasa teklifine AK Parti'nin nasıl karşılık vereceği merak konusu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23