• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceylanpınar sakinlerinden hainlere bozkurtlu gönderme

Yeniakit Publisher
2019-10-20 23:01:00 -

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Ceylanpınar ilçe sakini Casim Özdoğan, terörle mücadele kapsamındaki kararlığından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, terör örgütlerini şöyle eleştirdi: "Sivilleri katleden hainler bunu Türk Askeri'ne mal etmek istiyor."

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

"Yaşadığımız süreç sıkıntılı" diyen Özdoğan, "Buradan teröristlerin çıkması bizim için faydalı olacak. Biz kendi Türkiye'mizden memnunuz. Türkiye Cumhuriyeti Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyore, ellerinden öpüyoruz" ifadelerini kullandı.

Şerefli Türk askerini sivilleri öldürmekle suçlayanlara da cevap veren Özdoğan şunları söyledi:

"Sivillerin ölümünü Türk askerine mal etmek istiyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Sivil öldüren teröristlerin kendisi."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh şamil

siz bu tavırlarıyla ve yaptıkları işaretlerle milletin birliğine hizmet ettiklerini mi zannediyorsunuz hey ırkçı akit ailesi?Ateşe körükle gitmekten hiç farkı yok.ittihadın güç ve kuvvetin menbaı,sevgi ve vifakın vesilesi kurt veya köpek işareti değil Kur'an-ı azim u şandır,Muhammedi arabidir hey gafil oğlu gafiller tüküreyim sizin kafatsçılığı işmam eden işaretlerinize.Bu güne kadar o işaretle hangi birlikteliği kardeşliği sağladınız?

Boz

Demekki siz bozkurtcusunuz demekki sizler bizkurtu zamanla tanri olarak kabul etmissiniz bu bu gundede halen o putperisligi kulanyirsunuz Allah sizin kabrinize bir bozkut musta etsin Allah bozkutlari pkkyi kahr etsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23