• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceren'in katiliyle ilgili korkunç iddiaya Bakanlık açıklık getirdi

Yeniakit Publisher
2019-12-07 17:15:00 -
Ceren'in katiliyle ilgili korkunç iddiaya Bakanlık açıklık getirdi

Adalet Bakanlığı, Ordu'da Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç'un, firar ettiği açık cezaevinden 2 arkadaşının da kaçtığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Ordu'da Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldüren katil Özgür Arduç'un, firar ettiği açık cezaevinden 2 arkadaşının da kaçtığı öne sürüldü. Sosyal medyadaki iddialar ile ilgili Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada söz konusu iddiaların doğru olmadığı ifade edildi.

"İddialar doğru değil"

Bakanlıktan, "Özgür Arduç'un Efirli Cezaevi'ndeki 2 arkadaşı daha firar ettiği haberleri doğru değil" bilgilendirmesi yapılırken gerekirse başsavcılığın konuyla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.

"Katil'in arkadaşları firar etti iddiası"

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in katli zanlısı Özgür Arduç'un, 1 Aralık günü firar ettiği Ordu Efirli Açık Cezaevi'ndeki 2 arkadaşının dün firar ettiği iddia edildi. Sosyal medyada ortaya atılan iddialar üzerine Ordu Üniversitesi ve öğrenci yurdu çevrelerinde güvenlik tedbirleri artırıldı.

Katil cezaevine gönderildi

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç'un, güvenlik gerekçesiyle nakledilmek üzere yola çıkarıldığı Şırnak Cezaevi'ni kabul etmediği söylenmişti fakat gerçek başka çıktı. Bölgeden gelen son bilgilere göre Şırnak'taki Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde uygun koşullar olmadığı için Özgür Arduç'u istemedi. Arduç'u taşıyan araç Van'a yönlendirildi. Mahkum, Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne nakledildi.

Ne olmuştu?

Türkiye'yi sarsan acı olay, salı günü saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, ders verdiği bale kursundan çıkıp, geldiği evinin önünde, ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, apartmanın giriş kapısının anahtarını pencereden atmasını istedi. Abla Gizem Özdemir de pencereye çıkıp, kardeşine anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından gelen bir kişi tarafından bıçaklandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

celil yağmuroğlu

Şimdi Gavur memleketinde bunun gibi olaylar bizden daha fazla neden çünkü kanunları bu yolun göstergesi ..Bizde ise ANAYASA AVRUPA ..BU HÜKMET SAYESİNDE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ EKLENİNCE ,,CİNAYETLER ARTMAYA BAŞLADI..TV LERİMİZ AVRUPA SİYONİST ..

YORUM

İdam cezası uygilaması referanduma sunulmalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23