• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canpolat belediye personelleriyle iftar yaptı

Yeniakit Publisher
2019-05-24 12:03:50 -
Canpolat belediye personelleriyle iftar yaptı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi Personel İftar Yemeği programına Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Mehmet Açanal ve Mehmet Hamdi Kaysı ile birim müdürleri ve personeller katıldı. Tasavvuf dinletisinde gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Canpolat, Haliliye Belediyesi personelinin sahada bir belediye başkanı gibi çalışması gerektiğini belirtti. Bin kişilik personelin 100 bin kişiye bedel olduğunu aktaran Canpolat, “Haliliye Belediyemizin tüm bireyleri, benim bir ailem, benim bir parçamdır. Bundan dolayı bu aileyi bu geniş mekanda bir araya getirmeyi arzuladık. Biz yaklaşık bin kişilik ama 100 bin bin kişiye bedel bir aileyiz. Bundan dolayı Haliliye Belediyesi, belediye olarak tüm birimleri, tüm unsurları, görev tanımının önünde ne yazarsa yazsın, tüm arkadaşlarımız Haliliye Belediyesinin personelidir, birdir ve beraberdir. Çünkü Haliliye Belediyesinin personellerinin tamamı, kendini bir belediye başkanı olarak görürler. Bende size söylüyorum, sahada dolaşırken, işinizi yaparken, vatandaşların arasında olurken bir belediye başkanıymış gibi bir Mehmet Canpolat’mış gibi yapmalısınız. Ona göre hareket etmelisiniz. Siz bir belediye başkanının, belediye başkanlık makamının veya hizmet makamının temsilcilerisiniz. Ben de, Haliliye’nin, 376.000 bin nüfusun sizlerle birlikte hadimleri, hizmetkarlarıyız. Haliliye Belediyesi personeli, Haliliyeli’yim demekten gurur duyacaktır. Zaten gurur duyuyor. Gelecekte de inşallah farklı ortamlarda, farklı mekanlarda sizler ben Haliliye Belediyesinin personeliyim dediğiniz zaman sizleri parmakla göstereceklerdir. Sizler ile birlikte bizleri de göstereceklerdir. Hedefimiz budur, çizgimiz budur, hedefimiz yüksektir. Onu da buradan ifade etmek isterim” diye konuştu.

Canpolat’ın konuşmasının ardından okunan ezan ile birlikte iftar yapıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23