• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında bomba ifadeler! Devlet Bahçeli'nin yeminini ilk kez açıkladı

Yeniakit Publisher
2019-12-06 01:34:00 -
Canlı yayında bomba ifadeler! Devlet Bahçeli'nin yeminini ilk kez açıkladı

Gazeteci Hadi Özışık, Cumhur İttifakı'na ilişkin MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin düşüncelerini ilk kez canlı yayında açıkladı.

MHP’nin ‘af teklifini’ geri çekmesi, Cumhur İttifakı’nda ‘af’ çatlağı oluştuğu şeklinde yorumlara neden olmuştu. Habertürk'teki canlı yayında yapılan açıklamalar, meselenin hiç de iddia edildiği gibi olmadığını ortaya koydu.

Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi kamuoyunda af yasası olarak bilinen kanun teklifini geri çektiğini duyurmuştu. Bu karar sonrası özellikle muhalefet kulislerinden, AK Parti-MHP ittifakında çatlaklar olduğu iddiaları dile getirilmişti.

Programda af yasası olarak bilinen teklife ilişkin görüşler açıklandığı sırada söz alan gazeteci Hadi Özışık, Bahçeli ile olan görüşmesinde kendisine verdiği bilgileri açıklayarak, bu konu üzerinden Cumhur İttifakı'nda çatırdama olduğuna yönelik iddiaların asılsız olduğunu kaydetti.

"Yemin etti"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bizzat kendisine söylediği bir yemini olduğunu belirten Özışık, AK Parti ve MHP arasında yaşanacak olası bir kriz beklentisinin yersiz olduğunu anlattı.

Bahçeli'nin o görüşmede Özışık'a yaptığı açıklama şu şekilde; ''Türkiye FETÖ belasından temizlenmediği sürece AK Parti'nin kayıtsız şartsız arkasında olacağız ve bu ittifak devam edecek. Biz bırakın kabinede yer almayı, bırakın bir bakanlık arzusu içinde olmayı, biz bir müdürlük teklifinde bile bulunmadık. Erdoğan düşerse Türkiye düşer''
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mudafi

İttifakın parçalanacağını uman hainlere iyi cevap olmuş. pire için yorgan yakan sözüm ona sağcılar umarım gerçeği anlarlarlar

Ahmet

Dünyanın en eski toplumlarından biri olan, büyük imparatorluklar kuran, dünyayı titreten... Türkler demek ki bu zamana kadar şans eseri gelmiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23