• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Büyük şeytan ABD yine iş başında

Yeniakit Publisher
2020-02-18 13:58:00 -
Büyük şeytan ABD yine iş başında

Gazetemiz okurlarından Güngör Büyükçınar, "Büyük şeytan ABD yine iş başında" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Güngör Büyükçınar/Balıkesir

Ne oluyor, neler oluyor Müslüman ülkelerinde böyle sanki. Yere düşen bir cam kasenin parçaları gibi dağılıp gitmişler. Hâlâ gelemiyorlar kendilerine. İşte görüyorsunuz bir Müslüman ülkesi olan Suudi Arabistan, yine iyilikte değil de hep kötülükte çıkıyorlar dünya sahnelerinde karşımıza. Oysa biz Müslümanlar olarak kardeş gibi, olmamız gerekirken sanki düşman kardeşler olduk. Bu kısacık dünyanın ahvali içinde işte ABD yüz yılın anlaşması diye Filistin’i parçalayıp veya elli milyar dolara satın alıp ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’yı, sanki babasının malı gibi İsrail’e peşkeş çeker gibi verilmesini istiyor.

İşte büyük şeytan ABD zamanında güçlü nükleer silahlarını yapmış. Şimdi elinde ki silahları adeta bir sopa gibi kullanarak kendini dünyaya güçlü bir devlet göstererek başta o elindeki sopayla Suudi Arabistan’a BAE gibi ve Mısır gibi ülkeleri adeta korkuyla şantajla kandırarak ve daha birçok Arap devletlerini esaretine alarak böylece onların petrolüne, doğalgazlarının üzerine oturup sahiplenmek istiyor.

Tabii bize bu durum gösteriyor ki, birlik beraberlik içinde olamayan Arap ülkeleri ABD’nin ister istemez hegemonyasına olmuş oluyorlar. Sadece Katar devleti hariç pek çok Arap ülkeleri petrolüyle , doğalgazıyla ben yemedim sen ye der gibi yıllardan beri hep ABD’ye çalışmışlar.

İşte öte yandan, Mısır başkanı darbeci Sisi, ülkesini hep Müslümanlardan uzak tutarak, böylece dünyada Müslüman devletlerin birlik içerisinde olmasının önüne, adeta takoz koyan Mısır devleti başkanı darbeci Sisi, halkını da arkasına alarak büyük şeytan ABD’nin taraftarı olan, bir ülke olmuş gözüküyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Oysa Türkiye İran, Mısır, Suudi Arabistan, Pakistan birlik içersinde olup tek yumruk olunabilseydi şimdi dünyada Müslüman Birliği olarak elimizde düşmanların silahlarından daha üstün silahlar olmuş olacaktı. İşte o zaman ne ABD, ne Haçlı devletlerin vatandaşları Ortadoğu’ya silahlarıyla değil de ancak gelseler gelseler ellerinde bavullarıyla turist olarak gelirlerdi. Oysa şimdi ABD’nin Filistin’i işgal planına 1.7 milyar Müslüman elleri kolları bağlı maalesef hâlâ seyredip duruyorlar.

Bu bakımdan önümüzdeki yıllarda belki de karşımıza vahim bir durum olarak ABD, İsrail ile birlikte Filistin’i parçalayıp işgal planı gerçekleşirse ABD ve bazı Haçlı devletler ikinci planları Mekke ve Medine’nin işgalini de gündemlerine getirebilirler.

Çünkü ABD yıllardan bu yana elinde ki nükleer silahlarla başta Suudi Arabistan, Mısır ve BAE ülkelerine hep korku vererek ABD olarak, ben, istersem sizin ülkelerinizde de Arap Baharıyla birlikte her türlü çatışmalar ve gerekirse iç savaş bile çıkarabilirim. Sonrada bildiğiniz gibi sizin de sonunuz aynı Saddam gibi, Kaddafi gibi olur korkusunu hep onlara vererek, başta Suudi Arabistan ve birçok Arap ülkelerini adeta yıllardan beri ABD, elinde oynatarak, ülkelerini kendine hizmet eden birer kukla haline getirivermiş.

İşte maalesef bu Arap devletlerin pek çoğu ilimden, bilimden uzak ve cihad sevgisinden uzak kalarak, bilhassa Suudi Arabistan adeta zamanla bir küçük ABD devleti gibi oluvermiş. İşte görüyorsunuz, Suudi Arabistan’ın, İran’ın, Suriye’de, Irak’ta, Yemen’de Libya’da, döktükleri haksız yere kanlar, aldıkları ahlar, o akan gözyaşları, bir gün gelir bu ahlar yerde durmaz. Gökyüzüne, bulutlara doğru çıkabilir. Sonra bir gün bir bakmışsın, Suudi Arabistan, İran, BAE, onlar da Suriye gibi Irak gibi bir iç savaşın içinde oluvermişler. Sonrasında ise devletlerinin de kendilerinin de ne olacağını Allah bilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan aydın ÜSKÜDAR

Reisimizin neredeyse her fırsatta vurguladığı DOST VE MÜTTEFİK amerikası 'na şeytan mi diyorsun feto cü tanrı amerikayi korusun :)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23