• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burdur Valiliğinden endişe veren açıklama! Askeriyede koronavirüs paniği

Yeniakit Publisher
2020-07-13 15:34:00 -
Burdur Valiliğinden endişe veren açıklama! Askeriyede koronavirüs paniği

Burdur Valiliği, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında vatani görevini yapan bazı askerlerin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını ve tedaviye alındıklarını açıkladı.

Burdur Valiliği, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında görev yapan bazı askerlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini, testi pozitif çıkan askerlerin tedavi altında alındığını açıkladı.

Devlet hastanesinde tedavi altına alındılar

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında vatani görevini yapan bazı askerlerde Kovid-19 vakası tespit edildiği belirtilerek, "Testi pozitif çıkan askerler Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Filyasyon çalışması yapıldı

Yapılan filyasyon çalışmasında pozitif vakalarla temaslı olan askerler Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtlarda izole edilmiş odalara alınmışlardır. Birçoğu asemptomatik olan askerlerimizin tamamının genel sağlık durumu iyidir" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ismail

Bu asker ugurlayanlardan olmustur uyarilara dikate almayarak kasten yapargibi toplanib eglence yapark askerlerimize bulastirarak en buyuk ihaneti yapiyorlar bu asker ugurlamalarina firsat verilmemeli.

Ersin Kecis

Rabbim Mehmetçiğimizi her tür bilinen/bilinmeyen, görünen/görünmeyen kaza, bela ve tehlikelerden muhafaza buyursun. Hasta askerlerimize Şafi (c.c.) ismi ile şifa versin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23