• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu savaş nasıl bitecek

Yeniakit Publisher
2019-09-16 13:37:00 -
Bu savaş nasıl bitecek

Gazetemiz okurlarından Hüseyin Akyön, "Bu savaş nasıl bitecek" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Hüseyin Akyön/Kırıkkale

Allahım Sana yalvarıyorum. Akan bu kanı ancak Sen durdurabilirsin. Senden başka kimsenin buna gücü yetmez bunu biliyorum ve onun için Sana yalvarıyorum. Her namazımda akan bu kanın durması için Sana yalvarıyorum. Senden başka sığınacak bir yerimiz yok Allahım. Sesimi işitiyorsun güzel Rabbim. Ben böyle bir acizlik böyle bir zillet böyle bir hayâsızlık, dinsizlik, edepsizlik görmedim. Adam 10 bin km’den gelmiş Müslüman beldesini işgal etmiş ve bütün Müslüman ülkeler film seyreder gibi seyretmiş o da yetmemiş kadına, kıza tecavüz etmiş o da yetmemiş bütün petrol yataklarına el koymuş o da yetmemiş şimdi Müslümanları birbirine kırdırıyor o da yetmemiş sanki Müslüman beldesinin sahibi gibi istediği kararları alıyor, her istediğini yapıyor. Öbür kâfir Rusya, o şerefsiz Suriye’nin başındaki kuklayı teslim almış o da bu taraftan vuruyor.

Ne yapacağız. Vallahi şaşkınım. Önce Allah sonra tek umudumuz Reis. Bilmiyorum o ne yapıyor ne düşünüyor onu da bilmiyoruz. Daha iki gün önce Putin denilen o zalimin yanına gitti.

Tamam, ateşkes olacak dedi. Tabii kâfirden dost olmayacağını herhalde Reis de biliyordur. Ertesi gün rejim ve Rus uçakları İdlib’i yine bombaladı. Yine o güzelim beldeleri harabeye çevirdiler. Bir sürü insanın kanına girdiler. Bu işin sonu nereye varacak ben de bilmiyorum. Allah, bu Suriye’nin, Irak’ın, Afganistan’ın, Yemen’in, Libya’nın başındaki zalimleri kahretsin bu haysiyetsiz şerefsizleri. Bir de Mısır’ın başında bir şerefsiz var o da ayrı muamma.

Özetliyorum. Değerli Cumhurbaşkanım, bu millet bütün bu olumsuzluklara rağmen sizi seviyor, size saygı duyuyor. Bu işi ancak önce Allah, sonra sizin çözeceğine inanıyor. Bu halkın içinde olan bir kardeşiniz olarak bunu duyuyor ve görüyorum. Bütün mazlumlar seni bekliyor. Bu insanların umut dünyalarını yıkmayın. Şu kısa bir dünya hayatı için değmez. Aslolan gök kubbede bir hoş seda bırakmak. Şunu da biliyorum. İşin zor ama başarmak zorundasın.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Zaten içeride bir sürü iş birlikçi ve hain var. Bunu da biliyoruz. Ama Allah samimi kullarının en büyük yardımcısıdır. Bizim inancımız bunu gösterir. Senden tek ricam bu kanı bir şekilde durdur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Kuranın ışığında dünyada 2 ordu vardır Allah yolunda savaşan inananlar Tağut yolunda savaşan kafirler. Allahın yolunda savaş nedir? Düşman kimdir? Kuranda düşman şeytan ve onun dostları şeytandır. Doğru cihad bizim burada olmamızın sebebidir dini Allaha has kılmak dünyada fitneyi Allaha atılmış iftirayın sonlandırmak Onun hükümlerini hakim kılarak adaleti sağlamaktır. Bu doğru savaş din Allaha has kılınıncaya kadar kıyamete kadar sürer bu Allahın emri dünyadaki ilahi düşmanlığın doğal sonucudur. Fakat tağut yolunda olan ırk savaşı egemenlik savaşı petrol ve yaraltı kaynakları için olan savaş ise kafirlerin yaptığı savaştır Bunda bazen barış olur bazen ise çok şiddetli mücadeleler. Önemli olan Kuranın rehberliğinde doğru bir savaşta dostu düşmanı bilip Allahın sınırlarını aşmadan Allahın emri olan savaşı gerçekleştirmek ve bu mücadeleyi zafer veya ölüm şehitlik gelene kadar sürdürmektir. Allah yolunda savaşmanın ilk şartı ise gerçek sancağı taşımaktır Gerçek sancak bayrak ise Allahın hükümlerinin hakim kılınmışlığıdır. Bu yolda savaşan gerçek mücahid ve bu yolde ölen ise ölümsüz sürekli rızıklanan şehit olur. Düşman tanımlanan kafirleri dost edinmek ise Allahın sınırının dışıdır ve onun hükmüyle onlardan olur. Kafirler tağut cephesinin askerleri şeytanın dostları ve düşmandır Düşmanla işbirliği ise hainlikten başka birşey değildir Gerçek cihaddan kaçanın ise kalbi mühürlenir anlamaz olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23