• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu ahlaksızlıklara kim ‘dur’ diyecek!

Yeniakit Publisher
2018-01-16 11:05:00 - 2018-01-16 13:21:06
Bu ahlaksızlıklara kim ‘dur’ diyecek!

Ülkemizi topla tüfekle işgal edemeyen şer odakları, dini inanç ve kültürel değerlerimiz üzerinden topluca bir hücum başlattı. Bunların en başta geleni de ‘eşcinsel’ ismi verdikleri sapkınları toplumda rol model olarak tanıtmak. Ancak kamuoyunun kafasındaki ortak soru ise ‘Buna kim dur diyecek?’

yeniakit.com.tr / HABER MERKEZİ  -  Ülkemizi çeşitli girişimler sonucu topla, tüfekle işgal edemeyen şer odakları bu kez de uzun dönemdir uygulamaya çalıştıkları yöntem üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Türk toplumunda yeri olmayan hatta ve hatta konuşulması bile ayıplanan bazı meseleler özellikle Doğan medyanın da parlatması ile bir çok basın kuruluşunda özendirilerek servis edilmeye başladı.

 

HÜKÜMETE ÇAĞRI

Konu hakkında açıklamalarda bulunarak yaşananlara tepki gösteren Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, "Avrupa Birliği'ne üye olmak için gayret sarfedenler bu birliği sadece ekonomik ve siyasi bir işbirliği anlamını taşımadığını aynı zamanda kültürel işbirliği olduğu gerçeğini unutmamalıdırlar. 50 yıldır kapısında beklenen AB ekonomik ve siyasi birlik adına hiçbir ciddi adım atmadı ama kültür işbirliği adına aile yapımızı dinamitleyecek yasaları başta 6284 sayılı yasa ve diğerlerini kendi inanç ve manevi değerlerimizi tahrip etme pahasına hayata geçirildi. Ayrıca kültüre yozlaşma ve ahlaksız bir yaşam biçimi meşru gösterilmeye çalışılırken ''Beden bizim istediğimiz gibi kullanırız' söylemine kadar iş çığrından çıkarıldı. Gay ve lezbiyen onursuzluğu onur olarak gösterilmeye çalışılırken AB yasalarıyla bu ahlaksızlık teminat altına alındı. Aile Bakanlığı şov maaiyetindeki meselelere muzahir olurken aile yapımızı dinamitleyen bu uygulamalara sessiz kalması düşündürücüdür. Muhafazakar kimlikli bir hükümetin fren tutmaz bu gidişe müdahil olmassa ALLAH muhafaza Lut kavminin akıbeti ile karşı karşıya kalırız. Başta Aile Bakanlığı olmak üzere hükümeti uyarma görevini bir kez daha yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

LGBT’lileri ‘ezilmiş’ olarak gösteren malum medya kuruluşları İstanbul’da sapkın yürüyüşe izin vermeyen Valiliği topa tutarak sapkınları ‘mağdur’ gibi göstermeye çalışmıştı. Şimdilerde ise Kerimcan Durmaz isimli bir şahıs topluma sempati ile empoze edilmeye çalışılıyor. Bu sayede yeni yetişmekte olan çocuklara sempatik olarak gösterilen şahıs, normalmiş gibi bir algıya neden oluyor. Şatafatlı hayatı ile gündemi süsleyen şahsın eşcinsel olduğu ise gizlenmiyor. İlginç konuşma tarzı ve ilginç çıkışlarıyla bilinen bu şarlatanın haberleri ne hikmetse bir gün dahi eksik edilmiyor. Hatta öyle bir hal aldı ki, bu şahıs hakkında köşe yazıları dahi kaleme alınabiliyor.

Bu şahsa en anlamlı tepkilerden birisi de sanatçı Muazzez Abacı’dan geldi. Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser vermeyi planlayan Muazzez Abacı, aynı yerde  ne idiği belirsiz şahısın da konser vereceğini öğrenince konserini iptal etti.

 

   

 

Ancak daha dikkat çekici olanı ise bazı maksatlı haberlerin türetilerek bu eşcinsel şahsın parlatılmaya çalışılması. Haber içerikleri iddialarımızı güçlendirir nitelikte. Toplumun tepkisini çeken Kerimcan Durmaz, için ortak bir şekilde şu ifadeler kullanılıyor: Ünlü isimler yalnız bırakmadı, Terini sildiği havluyu seyirciye attı, Biletlerin satılamayacağı konuşuluyordu; çok bilet satıldı…

‘AİLESİNİN YANINDA’ OLDUĞU ISRARLA VURGULANIYOR

Şahsın gerçekleştirdiği gösteride ailesinin de yanında olduğu bazı maksatlı haber siteleri tarafından özellikle vurgulanıyor. Bu cümle ile etki altına alınmak istenen çocuk veya gençlere ‘Bakın aileler bir şey demeye de biliyormuş’ havası estirilmeye çalışılıyor.

 

 

BU REZALETE KİM DUR DİYECEK?

Bu maksatlı haberlere tepki gösteren bilinçli vatandaşlar şu ifadeleri kullanıyor: “Bu tür sapıklara kim dur diyecek. Henüz yetişmekte olan 10-12 yaşında çocukların kafalarında bu tür şeyleri normal göstermeye çalışıyorlar. Bunlar ne bizim toplumumuzda ne de dinimizde yer bulamazlar. Bunun bir tek adı vardır o da: Ahlaksızlık! Gelecek nesilleri düşününce vicdanımız sızlıyor. Vicdan adına soruyoruz: Bu ahlaksızlara kim dur diyecek’  

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23