• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomonti'ye Tahincioğlu imzası

Yeniakit Publisher
2017-10-06 07:31:00 -
Bomonti'ye Tahincioğlu imzası

İstanbul’un en eski semtlerinden Bomonti’de yeni bir lüks proje daha hayat buluyor.

Tahincioğlu imzasıyla inşa edilen Nidapark Bomonti projesi, bölgenin yükselen değerini zirveye çıkarmaya aday.

Farklı bölümlerden oluşan ve mülk sahiplerine şehrin kalbinde konforlu yaşam alanları sunma vaadinin öne çıkarıldığı Nidapark Bomonti’de daire fiyatları KDV dahil 714.000 TL’den başlıyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Ulaşımı kolay proje

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul'un merkezi noktalarından Şişli Bomonti'de yükselen Nidapark Bomonti projesiyle rezidans, ofis ve alışveriş alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunduklarını söyledi. Özcan Tahincioğlu projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “100 yılı aşkın tarihiyle, İstanbul’un en eski semtlerinden prestij sahibi semti Bomonti, şehrin yeni gözdesi konumunda. İstanbul’un en önemli ulaşım akslarının üstünde, şehrin eğlence, kültür ve sanat hayatının kalbinde yer alan Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projemizle hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlıyor, dedi.

5 ayrı bölümlü proje
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Nidapark Bomonti; 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestij sahibi semti Bomonti’nin ve şehrin yeni gözdesi olmaya aday bir proje olduğunu dile getiren Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım şu bilgileri verdi: “Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan oluşan Nidapark Bomonti; Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir karma proje.

Tahincioğlu’nun karma projelerdeki uzmanlığıyla geliştirilen Nidapark Bomonti, iyi düşünülmüş ve doğru planlanmış projesiyle isteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunuyor.”

Tarihi Yarımada Manzaralı

Nidapark Bomonti projesi; Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. İstanbul ve tarihi yarımada manzarasını gözler önüne seren Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Nidapark Bomonti Teras ise geniş terasları ve yatay yerleşimiyle iç bahçedeki peyzaj alanıyla keyifli bir ortam sunarak 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleriyle alternatif sunuyor. Proje içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzu, havuz çevresinde dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu bulanan projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis edilirken, kapalı otoparklardan doğrudan tüm dairelere asansör ile ulaşım imkânı bulunuyor.

Yüzde 5 peşinat ve sıfır faizle daire

Ödemelerde cazip ödeme avantajları da dikkat çekiyor. Projede %5 peşinat, 6 ay sonra %5 ara ödeme, 12 ay sonra %10 ara ödeme, %80’lik kısmı 60 aya kadar sıfır faiz imkânı yer alıyor. Projede peşin alım yapmak isteyenlere ise %15 indirim yapılıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23