• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba iddia: Amerikalılar Muharrem İnce’yi 3. defa aradı!

Yeniakit Publisher
2018-06-07 12:18:00 - 2018-06-07 12:20:25
Bomba iddia: Amerikalılar Muharrem İnce’yi 3. defa aradı!

Gazeteci Hüseyin Gülerce CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulunarak, Amerikalıların İnce'yi 3. defa aradığını söyledi.

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi çok kızdıracak bir yazı kaleme aldı. 

Amerikalıların kendisini aradığını ve Gülen'in iadesiyle ilgili Türkiye'nin eksik belge gönderdiğini söyleyen İnce, geçtiğimiz günlerde “Beni arayan Amerikalıya mesaj gönderdim, 'ismini açıklayayım mı' dedim. O da 'yok şimdi açıklama, ben senin seçimi kazanacağına inanıyorum, kazandıktan sonra benim ismimi açıklarsın' mesajını verdi…" diye konuşmuştu.

İNCE İLE FALAN KİŞİ ÜZERİNDEN İRTİBATA GEÇECEKLER"

"Amerikalıların İnce’yi 3. defa aradığını öğrendim" diyen Gülerce, bugünkü yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Kaynağımı açıklamayacağım. Kendisi FETÖ içinde pişmanlık duyanlardan birisi ama hala içlerinde gözüküyor. Fetullah Gülen’in en yakın halkasından, hani o “dar daire” denilen 8-10 kişiden biri. Açıklarsam ona zarar verirler. Hatta 24 Haziran’dan sonra bile açıklayamam. Zira daha sonra da önemli bilgileri aktarmak için isminin saklı kalması gerekiyor. Konumu çok kritik... Hem İnce’ye muhatap olanların güvenini kazanmış, hem de F. Gülen’in… 

3. defa aradığında Amerikalı, İnce’ye “artık direkt konuşmayalım, ben size yakın olan falan kişiyi arayacağım, o size yeni bilgileri aktaracak” demiş. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

O falan kişinin haber kaynağıma söyledikleri çok ilginç.  Falan kişi Amerikalı ile konuşunca küçük dilini yutacak gibi olmuş. Ona çok sıkı tembihatta bulunmuşlar ve İnce’yi işlettiklerini, ama sakın Muharrem’i uyandırmamasını tehditvari söylemişler. 

Kaynağım, Amerikalıların derdinin İnce’nin kazanması falan olmadığını, Erdoğan’ı ikinci tura bıraktırmaya çalıştıklarını kesin dille belirtti. Zaten Washington’dakiler İnce’nin kazanamayacağından kesin eminmişler. 

Cumhurbaşkanı olacağına kesin inanmış, havalanmış, generallerin apoletini sökeceğim diyecek kadar yargıyı unutmuş birisini, yani böylesine tava gelmiş bir adayı arasak bulamayız, modundaymışlar."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23