• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Blue Lake Küçükçekmece Satışta!

Yeniakit Publisher
2016-04-18 18:31:00 -
Blue Lake Küçükçekmece Satışta!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki köklü geçmişi ve 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut, 250 milyon dolarlık yatırımla Küçükçekmece sahilinde hayata geçirilen Blue Lake projesini satışa sunuyor.

Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı Blue Lake projesinde fiyatlar 198 bin Dolar’dan başlıyor…

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki köklü geçmişi ile 36 yıldır faaliyet gösteren Metal Yapı Konut, İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında lüks konut, alışveriş merkezi ve ofis projeleri ile toplamda 1 milyar Dolar’lık yatırımla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Metal Yapı Konut, Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında bir tarafı göl, diğer tarafı deniz ve yeşil alanlarla çevrili Blue Lake Küçükçekmece projesini lansmana özel fiyatlarla yaşama sunuyor.

Metal Yapı Konut, Historia AVM, Koru Florya, Aqua Florya AVM, Arketip Evleri, Kemerlife 21, Kemerlife 22, Countrylife Residence, ArcadiumLife I – II – Ispartakule Konut ve Çarşı, İstanbul Akvaryum Kompleksi, Crowne Plaza Florya’nın da aralarında bulunduğu, toplamda 1.343.000 metrekarenin üzerinde inşaat alanına sahip 17 projenin hemen ardından, 2016 yılında; İstanbul Tower Levent, Güneş Tepe, Kemerlife XXIII – Belgrad Life, Real Life, ArcadiumLife III ve Blue Lake Küçükçekmece projelerinin de arasında bulunduğu 917.000 m2 inşaat alanına sahip 7 projesini hayata geçiriyor.

Metal Yapı Konut’un en prestijli projelerinden, 250 milyon dolarlık yatırımla hayat bulan Küçükçekmece Blue Lake projesini öncelikli olarak satışa çıkıyor…
ÖNE ÇIKAN VİDEO

5 değişik yaşam hikayesi ile 112.000 metrekarede toplam 788 daire ile lüks yaşam adresi…

190 ülkede 2.000’den fazla tasarım üreterek 200’den fazla ödül almış olan dünyaca ünlü mimarlık ofisi Chapman Taylor'ın danışmanlığında, ECF mimarlık tarafından çizilen Blue Lake’in iç mimari tasarımını ise Evrenol Mimarlık üstlendi.

Toplam 171.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Blue Lake Küçükçekmece projesinde toplam 10 blokta 788 daire, sahil bölümünde ise Metal Yapı Konut’un perakende ve AVM sektöründeki marka gücü ile isimlenen yeme - içme sektörü ile donatılmış 22 ticari ünite yer alıyor.

60 m2 ile 400 m2 arasında 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri; teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 m2 ile 264 m2 arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor. Blue Lake Küçükçekmece Projesi’nde dairelerin tamamı hem göl hem de deniz manzarasına sahip.

Zengin sosyal yaşam alanları ve işletme güvencesiyle dikkat çeken proje; tüm yaşam alanlarında doğal malzemelerin kullanıldığı, doğal ahşap / doğal taş / Doğal Mermer ve alüminyum doğrama ile zengin, İç aydınlatmalarda led ışıklar ile donatılmış, akıllı ev sistemine sahip detayları ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda tüm daireler, 1. Sınıf full ankastre ve özel dizayn mutfak ve banyo tasarımlarına ile göz dolduruyor. 

Lansmana özel fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı

Blue Lake Küçükçekmece projesinde fiyatlar 198 bin Dolar’dan başlıyor.

İnşaatı tüm hızı ile devam eden Blue Lake Küçükçekmece’nin Kaba inşaat ve duvarları şimdiden tamamlandı ve tüm ihtişamı ile bölgedeki yerini aldı. 2017 yılı sonunda ise yaşamın başlaması hedefleniyor.

Metal Yapı Konut’un genel felsefesi çerçevesinde markanın diğer projeleri gibi ‘yaşama en yakın noktada satışa sunulan’ Blue Lake Projesi; toplu ulaşım araçlarına, okullara, üniversitelere ve AVM’lere oldukça yakın ve merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. Blue Lake;  TEM ve E5’e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın.  Konum itibarı ile Göl kenarının hemen yanında, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 m, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 m, Atatürk Havalimanı’na ise 2 km uzaklıkta bulunuyor.

Blue Lake’de, hayatın tüm gereksinimlerini en konforlu şekilde yaşayabileceğiniz ve ulaşabileceğiniz bir noktada bulunacaksınız… 

Yaşam Blue Lake’te keyfe dönüşüyor… İlkleri ile dikkat çekiyor…

Her yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası festivallerle İstanbul’un su sporları merkezi konumunda bulunan, 16 kilometrekarelik yüz ölçümüne sahip Küçükçekmece Gölü kıyısında yer alan proje,  farklı ihtiyaçları karşılamak için tasarlanan sosyal alanlarıyla öne çıkıyor.

17.500 m2 peyzaj ve sosyal alanı ile dikkat çeken projede 65 metre yüksekte, 15. Katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu / cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor.

Blue Lake Projesi, Küçükcekmece sahilinin yaşam zenginliğine sahip sahilinde bulunan 10 km uzunluğundaki yürüyüş parkuru ile dikkat çekiyor. Peyzaj ve sosyal alanlarda yer alan “Cennet Bahçesi” ve “Aktivite Bahçesi”nde hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam sunuyor.  

Proje; 12.000 m2 alanda perakende markaları ile bu sahili eğlence ve keyif ile zenginleştiriyor. 1.500 m2 kapalı Sosyal kulüp ile tüm projeye hizmet veren spa ve fitness klübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri,  her zevke ve yaşa hitap eden hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkanı bünyesinde barındıran proje yeni sahiplerine hareketli ve aktif bir sosyal yaşamın anahtarını sunuyor.

Blue Lake Küçükçekmece, Metal Yapı Konut imzası, eşsiz manzarası, birçok ilkleri bünyesinde barındıran sosyal yaşamı, çok özel dizaynı, kişiye özel servisleri ve özel yaşam alternatifleri ile sizleri bekliyor…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23