• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BioNTech kurucusundan korkutan açıklama

Yeniakit Publisher
2021-06-17 16:00:00 - 2021-06-17 16:12:24
BioNTech kurucusundan korkutan açıklama

BioNTech'in kurucu ortağı Uğur Şahin, koronavirüs varyantları ile vaka sayılarının arttığına dikkat çekerek dördüncü dalga uyarısında bulundu.

Koronavirüs (Kovid-19) gezegenimizin bir numaralı ortak gündemi olmaya devam ederken BioNTech'in kurucu ortağı Uğur Şahin'den uyarı gibi bir açıklama geldi.

Yaklaşık 2 yıldır hayatımızda olan ve 4 milyona yakın insanın hayatına mal olan virüsün varyantları ile ilgili konuşan Şahin, 'dördüncü dalga' uyarısında bulundu
ABD merkezli Barron's dergisinin web sürümünde yer alan habere göre, Investing in Tech isimli konferansta konuşan Şahin, 'İnsanların yaklaşık %50'sinin ikinci aşısını olduğu Birleşik Krallık'ta, Delta varyantı hala artıyor' dedi.

Kovid-19 vakalarının yeniden yükseliş trendine girebileceğine dikkat çeken Şahin sözlerine şöyle devam etti;

'Dikkatli olmazsak ve yeterince temkinli olmazsak bazı bölgelerde dördüncü dalgayla karşılaşabiliriz.'

pek çok uzman Şahin'in bahsettiği dördüncü dalgayı 'kabus senaryosu' olarak nitelendirmişti.

Koronavirüsün bulaşma oranının yakından izlenmesi gerektiğinin altını çizen Şahin, 'Vaka sayıları artarsa, bu yeni bir dalga ile karşı karşıya kalacağımız anlamına gelir' ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Salgın ile mücadele kapsamında üçüncü doz koronavirüsü aşılarının yapılması gerektiğini de belirten Şahin, şu ifadeleri kullandı;

''İkinci dozdan yaklaşık 6 ay sonra antikor seviyelerinde düşüş gözlemledik'

Şahin bunun antikor seviyelerini korumak için destekleyici bir doz daha yapılmasına işaret ettiğini belirtti.

iki doz aşı olduktan 6 ile 9 ay sonra tekrar aşı olunması gerektiğini söyleyen Şahin, bu konuda nihai kararın hükümetler tarafından verileceğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yalandolan

AŞI VURULMAK VUCUDUMUZU CORONA YA DEYİL CORONA YI İCAT EDENLERİN ELİNE DÜŞÜRÜR AŞI VURULMAYIN AŞI VURULMAYIN AŞI VYRULMAYIN.

Okur

Daha fazla aşı satmak için, nâfile boş uğraş olan pandemi yalanını sürdürme çabaları; fakat halbuki pandeminin devam etmesi ve artması durumu, bilakis aşıların hiç bir işe yaramadığının kanıtı olmuş!!!  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23