• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beştepe'ye giden isim ortalığı karıştırdı! İsimler havada uçtu

Yeniakit Publisher
2019-11-21 10:34:00 -
Beştepe'ye giden isim ortalığı karıştırdı! İsimler havada uçtu

CHP’li bir siyasetçinin Beştepe’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüştüğü ve Erdoğan’ın bu isme “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir... Ben de yardımcı olurum” dediği iddiaları sonrası sosyal medyada ve siyaset kulislerinde isimler havada uçtu.

Dün Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddia ortalığı karıştırdı. Turan, CHP'li bir ismin gizlice Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü ve Erdoğan'ın bu isme “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir... Ben de yardımcı olurum” dediğini iddia etmişti.

Sosyal medyada isimler havada uçtu

İddiaların ardından sosyal medyada ve kulislerde gün boyu isimler havada uçuştu. Bu isimlerden biri de CHP’den ihraç edilen Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz oldu. Yılmaz, bir yıl önce partisinden ihraç edilmişti. Kulislerde ismi dolaşan diğer bir isim olan Mustafa Sarıgül de şu an parti üyesi değil. Sarıgül’e, hezimete uğradığı 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Şişli’den CHP adayına karşı DSP’den aday olduğu için partililerin tepkili yaklaştığı biliniyor. Sosyal medyada konuşulan bir diğer isim ise Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu. CHP üyesi olmayan Feyzioğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan yakınlığından dolayı partide tepki çekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ceddim!izindeyiz...

METİN FEYZİOĞLU TABİİ Kİ.

tcosmntrnhsyn

Abd'de ve avrupa denilen yerde chp bir parti olarak bulunsaydı şimdiye kadar 10 kez kapısına mahkeme tarafından kilir vurulurdu,sebebide şudur milletin aklıyla dalga geçip devlete karşı olan bir partiyle ve terörü destekleyen biriyle beraber olanları ve bunların hepsini terör dolayısıyla ve nice hainliklerinden dolayı kapatırlardı kimsede gık diyemezdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23