• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, Tyler Boyd ve Caner Erkin koronavirüse yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-05-15 14:26:00 -
Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, Tyler Boyd ve Caner Erkin koronavirüse yakalandı

Beşiktaş'ta koronavirüse yakalanan futbolcuların Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Tyler Boyd olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta yapılan koronavirüs testi sonrası, sonucu pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ortaya çıktı.

Bu isimlerin Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Tyler Boyd olduğu öğrenilirken, yaşanan gelişmenin ardından Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri kapatıldı.

Haberler.com'un haberine göre; Beşiktaş Kulübü, 13 Mayıs Çarşamba günü tüm futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanlarına koronavirüs testi yapmış ve bunun sonucunda 8 kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

8 Mayıs tarihinde yapılan ve 2 kişinin sonucunun pozitif çıktığı testlerle birlikte siyah-beyazlı kulüpte koronavirüse yakalanan kişi sayısı 10'a yükselmişti.

Testi pozitif çıkan futbolcular

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ta koronavirüse yakalanan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ve bu isimlerin Tyler Boyd, Burak Yılmaz ve Caner Erkin olduğu öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından virüse yakalanan 3 futbolcu, hastane ya da evlerine gitmedi ve Nevzat Demir Tesisleri'nde karantina altına alındı.

Tesis kapatıldı

Siyah-beyazlı kulüpte son olarak başkan Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi pozitif çıkarken, alınan karar doğrultusunda tüm antrenmanlar ve ilk etap kampı iptal edildi.

İptal kararı ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri de kapanarak test sonuçları pozitif çıkan isimlerin karantina altında kalacağı şekilde düzenlendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23