• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Berna Laçin'in skandal paylaşımı sonrası flaş çağrı! 'Yardım edin onlara'

Yeniakit Publisher
2020-01-29 22:37:00 -
Berna Laçin'in skandal paylaşımı sonrası flaş çağrı! 'Yardım edin onlara'

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından tepki çeken bir paylaşımda bulunan Berna Laçin'e bir tepki de gazeteci Emin Pazarcı'dan geldi. Pazarcı, Laçin'in paylaşımıyla Türkiye'yi kirlettiğini söyledi.

Türkiye'yi yasa boğan Elazığ depremi sonrası attığı skandal tweet ile her kesimden insanın tepkisini toplayan Berna Laçin'e tepkiler dinmiyor.

Gazeteci Emin Pazarcı, Laçin'in skandal ifadelerine tepki göstererek "Temizlik ürünleri Fairy'nin reklam yüzü Berna Laçin, attığı twitle Türkiye'yi kirletti! Firma yetkilileri, durumu Avrupalılara anlatıp, sözleşmesini feshetmeye çalıştıklarını açıklamışlar. Yardım edin onlara... Sosyal medyadan siz anlatın. Satışları düşerse "anladık" derler!" dedi.

Ne demişti?

Berna Laçin, depremin ilk provokasyonuna "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadeleriyle imza attı. Laçin daha sonra, “Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” diye skandal ifadeler kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hadi canım ;

Türkiye'yi kirletmiş miş ...

asim keskin

Almayin, baska malzememi yok dünyada
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23