• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtülü kızlara saldıran laikçi yobaz hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2019-11-18 15:09:00 -

Geçtiğimiz cuma günü İstanbul Karaköy'de kendi halinde yürüyen başörtülü kızlara saldırarak darp ve hakaretlerde bulunan Semahat Y. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Saldırgan kadının ikamet ettiği Beyoğlu'nda komşularına ve çevre esnafa da terör estirdiği ortaya çıktı.

İstanbul Karaköy'de başörtülü üniversite öğrencisine yumruklu saldırı gerçekleştirdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Semahat Y.,'nin ikamet ettiği Beyoğlu'ndaki komşularına da terör estirerek saldırdığı ortaya çıktı.

Kendisini kaldığı yerden çıkartmak isteyen ev sahibine de şiddet uyguladığı ifade edilen kadının akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Saldırgan Semahat Y.,'nin çevredeki esnafa da saldırıda bulunduğunu söyleyen Selahattin Kaya, "Buradan geçerken de esnaf olarak da zaman zaman şikayetlerimiz oluyordu. Bunu polise de bildirdik. Buradan geçerken küfürlü konuşmaları oluyordu. Biz müdahale edemiyorduk. Yanılmıyorsam psikolojik sorunları vardı. Ama çok ağır küfürler ediyordu. Biz de olayı televizyonda gördükten sonra onun olduğunu anladık. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum. İnsanlar kendisine tepki gösterdiğinde müdahale ediyordu. Hakaret edip şiddet kullanıyordu. Ailesi yok. Burada tek başına kalıyor. Burada kırdıkları şeyler oluyordu. Madde aldığını düşünüyoruz. Saldırıda onun da etkisi olabilir" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Semahat Y.,'nin başka bir komşusu ise, "Burada kalan kadın buradaki herkese saldıran bir kadın. Vahşi bir kadın. Mal sahibi bile evinden çıkartamıyor. Mahkeme, belediye uğraşıyorlar. Burası küçük bir merdivenaltı. Burada yatıyor. Burada uyuşturucu hap falan hepsi var. Psikopat, saldırgan bir insan. Mal sahibi de başörtülü diye onlara da saldırıyor. Kovalıyor buradan mal sahibini. Başörtülülere saldırıyor, birisi laf attığı zaman ona saldırıyor" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Basortusu

Basortululer bu dönemde gördüğü zulum kadar hiç bir dönemde görmedi emin olun görmedi.. mısırda sisi 5 vakit namaz kılar cihat diye dergi çıkarır hanımı başörtülü.. Ama mısırın mazlum halkı inim inim incelemekte...derdiniz başörtüsü değil.. itaat etmesini istediğiniz kapikullaridir

Musa

Valla yaptıkları kendi bakış açısından gayet akıllıca ve sinsice..Oh ne güzel müslümanlara yapanlar akli dengesi bozuk,şizofren,psikopat,seküler ve laik kesime bir şey yapılınca hemen yapıştır yaftayı müslüman gerici,müslüman yobaz,şeriatçı,atatürk düşmanı..al gülüm ver gülüm..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23