• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov: Türkiye ile girebiliriz!

Yeniakit Publisher
2018-06-22 20:08:00 -
Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov: Türkiye ile girebiliriz!

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov, Azerbaycan ordusunun Ermenistan ve desteğindeki terörist grupların işgalindeki Dağlık Karabağ'ı kurtarmaya hazır olduğunu açıkladı.

Hasanov, düzenlenen basın toplantısında, "Hedefimiz ordumuzu savaşa hazırlamak. Politik görüşmeler bizim işimiz değil. Bugün Azerbaycan ordusu işgal altındaki toprakları kurtarmaya, psikolojik olarak da hazır" dedi.

Azerbaycan'da askerlerin yüzde 80'nin anlaşmalı olduğunu belirten Hasanov, "Bunlar subaylar, astsubaylar ve çavuşlardır. Askerlerin yüzde 15'i de erlerdir" dedi.

''BİRKAÇ YIL İÇİNDE VERİLEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ''

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in ordunun gerçek savaşa hazır olma görevini verdiğini kaydeden Hasanov, "Bize verilen görevleri birkaç yıl içinde tamamen yerine getireceğiz" diye ekledi.

'KARABAĞ'DAKİ PKK VARLIĞINA DARBE GELEBİLİR'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öte yandan Türkiye'nin Kandil'deki operasyonlarını işaret eden Azerbaycanlı uzmanlar Ermenistan'ın Karabağ'da PKK'lı teröristlere imkan sağladığı ve eğitim verdiğini ifade ederek, Azerbaycan ordusunun Türkiye ile birlikte bu bölgedeki terörist unsurlara karşı operasyon başlatabileceğinin altını çizdi.

Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'da Ermenistan ordusuna bağlı güçler ve desteğindeki terörist unsurlar bulunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23