• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'AÜ’nün kayıt sürelerinin uzatılmasını istiyoruz!..'

Yeniakit Publisher
2021-10-23 10:44:00 -
'AÜ’nün kayıt sürelerinin uzatılmasını istiyoruz!..'

Gazetemiz okurlarından Ramazan Sönmez "AÜ’nün kayıt sürelerinin uzatılmasını istiyoruz!..” başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Ben Anadolu Üniversitesi Öğrencisiyim. Kayıt başvurusu yaptım ancak harç ücretinin ödeyememiştim. Malumunuz ekonomik durum ve Üniversite harç ücretlerinin yüksek olması sebebiyle kayıt ücretini ödeyemedim, şu an ödeme gücüm var ancak kayıt süresi dolmuştur.

Anadolu Üniversitesinin de 4 dönem üst üste kayıt yenilenmediği takdirde kayıtların silineceği hakkında mesaj göndermiştir. Sizlerden isteğim Anadolu Üniversitesinin kayıt sürelerinin uzatılmasını gündeme getirmeniz. Sizler gündeme getirdiğiniz takdirde Anadolu Üniversitesi de kayıt sürelerini mutlaka uzatacaktır. Çünkü sadece ben değil binlerce kişi belli sebeplerden ötürü kayıt yaptıramamıştır.

Ekte kayıt uzatılmasını isteyenlerin yorumlara yazmış olduğu sadece bir bölümünün ekran görüntüsü vardır. Çok bir süre de istemiyoruz 2-3 günlük uzatılma yetecektir.

Kayıtların uzaması ben ve benim gibi kayıt yenileyemenleri memnun edecektir. AK Parti iktidarının her zaman mağdurların yanında olduğunun bilincindeyim. Siz büyüklerimizden bu konuda duyarlı davranmanızı ve mağduriyet yaşanmasının önüne geçilmesini istiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23