• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Askeri darbeden kaçtı 35 yıl ormanda saklandı

Yeniakit Publisher
2016-01-28 14:48:00 -
Askeri darbeden kaçtı 35 yıl ormanda saklandı

Bursa’da bir ormanda tesadüfen bulunan adamın 12 Eylül askeri darbesinden kaçmak için ormana saklandığı ve 35 senedir ormanda tek başına yaşadığı öğrenildi.

Bursa’da geçen hafta ormanlık alanda ağaç kesmeye giden köylüler, ormanın 40 kilometre derinliğinde kolilerden ve ağaçlardan yapılmış izbe bir barakada yaşayan bir adama rastladılar.

Üstü başı perişan bir halde bulunan adamın, 12 Eylül askeri darbesinden sonra saklanmak için ormana kaçtığı, 35 senedir ormanda tek başına yaşadığı öğrenildi.

YAĞMUR SUYU İÇİP, MISIR YİYEREK YAŞAMIŞ

İsminin Mahir Değirmenci olduğu tespit edilen, konuşmakta güçlük çeken adamın, vahşi hayvanlardan korunmak için kendisine kulübe yaptığı, kuş, tavşan gibi küçük av hayvanlarını avlayarak ve yağmur suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi. Ayrıca Değirmenci kulübenin çevresine meyve ve sebzelerin ekili olduğu küçük bir tarla da yapmış.

Köylülerin haber vermesinden sonra olay yerine gelen gelen jandarmayı görünce panikleyerek kaçmaya çalışan Değirmenci (67) jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

KENAN EVREN’İN ÖLDÜĞÜNE İNANAMIYOR

Yapılan araştırma sonucunda ailesinin Değirmenci’nin öldüğünü düşünerek uzun bir zaman önce aramayı bıraktığı öğrenildi. Çevresine alışmakta güçlük çeken, tereddütlü olduğu gözlemlenen Değirmenci’nin Kenan Evren’in öldüğüne bir türlü inanmadığı ve sürekli olarak Süleyman Demirel’e küfür ettiği öğrenildi.

Değirmenci’nin jandarmaya gösterdiği yerde, gömülmüş bir halde artık çürümüş yüzlerce siyasi kitap ve dergi bulundu.

Yapılan sağlık kontrolünün ardından sağlık açısından bir sıkıntısının olmadığı tespit edilen Değirmenci, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için adli tıpa sevk edildi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23