• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da okullar tatil mi?

Yeniakit Publisher
2016-12-21 17:19:00 - 2016-12-21 17:19:20
Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da okullar tatil mi? Türkiye’de kar yağışı etkisini tüm hızıyla gösteriyor. Ankara’da da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Ankara yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen kar yağışı uyarılarının ardından yarın okullar tatil mi diye merak edenler haberlere bakıyor. Ancak henüz Ankara Valiliği'nden de bir açıklama gelmedi.

Ankara’da etkili kar yağışı başladı ve öğrenciler Ankara’da yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, 21 Aralık Çarşamba Ankara okullar tatil olacak mı? Meteorolojinin yaptığı açıklamalar ardından gözler MEB ve valiliğe çevirildi. Kar yağışının yoğunluğuna göre okullar tatil mi belli olacak. Ankara’da yarın okullar tatil mi değil mi açıklaması merakla bekleniyor.

ANKARA’DA EĞİTİME ARA VERİLDİ Mİ?

Ankara’da okullar tatil olacak mı? Öğrenci ve velilerin en çok kafasını kurcalayan soru bu oldu. Ankara Valiliği’nden konuyla ilgili herhangi bir son dakika açıklaması gelmedi. Son dakika Ankara kar tatili açıklaması geldiğinde yeniakit.com.tr'den öğrenebilirsiniz.

ANKARA HAVA DURUMUz

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ankara’da Salı akşamı başlayan hafif kar yağışı, Meteoroloji tahminlerine göre ilerleyen saatlerde yoğunluğunu artıracak. Ankara bu geceyi kar yağışlı geçirecek. 21 Aralık Çarşamba günü de sıcaklıkların -5 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışının sürmesi bekleniyor. Soğuk hava ve kar yağışı Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de sürecek. Ankara hava durumunda güneş yüzünü Pazar günü gösterecek. Meteoroloji tahminlerine göre Ankara’da Pazar günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23