• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anarşist medya hedef yaptı, Sol zihniyet linç etti!

Yeniakit Publisher
2017-02-22 14:57:00 -
Anarşist medya hedef yaptı, Sol zihniyet linç etti!

Geçtiğimiz yıl Edirne kapalı spor salonunda büyük coşkuyla gerçekleşen Nurettin Yıldız konferansı sonrası eski Türkiye hasreti çeken zihniyetin linç girişimi ile karşı karşıya kalan Edirne İslam Gençliği'ne konu ile ilgili dava açıldı. İlk duruşma ise Mayıs ayında görülecek...

Edirne İslam gençliği açılan dava ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı, açıklamada baskıların ve 28 Şubat zihniyetinin ne yaparlarsa yapsınlar İslama zarar vermeyecekleri vurgulandı. 

İşte o açıklama; 

''Geçtiğimiz yıl Şehrimiz kapalı spor salonunda büyük coşkuyla gerçekleşen Nurettin Yıldız konferansı bazı legal - illegal sol örgüt, parti, dernek v.b. kurumlarca sabote edilmişti. Yasal izinli konferans Devletin tüm girişimlerine rağmen Emep, Chp, Add, Çydd, Nar Kadın Dayanışması, Birleşik Haziran Hareketi gibi kurumların halkı sokağa çağırdıkları tahrik etme girişimleri başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

 

Yasaları işlevsiz kılmaya dönük ve sonucu halkın birbirine zarar vermesiyle sonuçlanabilecek anarşistçe duyurular ve çağrılar yapılmıştı. Bu minvalde 10.000 kişiyle kapalı spor salonu önünde toplanarak konferansı engelleyeceklerini "ne pahasına olursa olsun" Nurettin Yıldız hocanın Edirne'ye girişine izin vermeyeceklerini duyurmuşlardı. Halkımızın sağ duyusu ve Nurettin Yıldız hocaya desteği galip geldi Elhamdülillah. Baskıyla iptal ettirdikleri birçok salonun ardından Kapalı Spor Salonunda konferans gerçekleşti. Desteği olan herkesten Allah razı olsun...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu tehditler ve halkı ayağa kaldırarak kışkırtmalar sürerken dernek başkanımız Habil Mert Nurettin Yıldız hocaya yönelik bu grupların zalimce tutumunu sosyal medyada eleştirmiş ve "konferans salonlarını iptal ettirebilirsiniz ama bizim derneğimiz 7/24 hocamız için açıktır. Gelsin buyursun istediği kadar konferans versin. Toplumu korkutarak salonları iptal ettirebilirsiniz ama bizi asla korkutamazsınız. Derneğimiz hocamız için açıktır gelsin burada konferans versin. Buyrun bunu da engelleyin karşınızda bizi bulursunuz" şeklinde açıklamalar yapmıştır.

PKK' yı öven ulusal basında bazı gazeteler başkanımızın çıkışlarını "Cihadçı Başkandan Tehdit" şeklinde servis etmiş ve bunun ardından Derneğimize ve Başkanımıza yönelik onlarca ölüm tehtidi mesajı gelmiştir. Konferansın ardından yukarıda adını saydığımız kurumlardan ve şahıslardan oluşan yaklaşık 75 kişi, derneğimizden Başkanımız ve bir üyemiz hakkında, ayrıca ülke genelinden 14 kişi hakkında "Tehtid ve Hakaretten" dava açmışlardır.

Edirne 5. Asliye Ceza Mahkemesi 11-05-2017 saat 09:50 günü duruşma... Açılan mahkemenin takipçisi olacağımızı ve bu işin Mahkeme-i Kübra'sını da hatırlatıyoruz... İslami camianın önde gelen isimlerinden Nurettin Yıldız hocaya yönelik çeşitli iftiralarla halkı adeta linç girişimine davet eden bu anarşist çağrıya karşı Başkanımızın tepkisini haklı bulduğumuzu ve desteklediğimizi kamuoyunun bilmesini istiyoruz. 

İslami değerleri aşağılamayı adet edinen güruh bilmeli ki Edirne'nin kimliği İslamdır... Ve bizler Edirne İslam Gençliği olarak inançlarımızı sokakta bulmadığımızı ve bu tür hakaretlere pabuç bırakmayacağımızı ilan ediyoruz. Allah en güzel Vekil ve Yardımcıdır...'' 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23