• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altı kaval üstü şişhane! Çankaya Belediyesi'nden 'Çağdaş Toplumcu Komedi"

Yeniakit Publisher
2019-12-09 13:23:00 -
Altı kaval üstü şişhane! Çankaya Belediyesi'nden 'Çağdaş Toplumcu Komedi"

Çankaya Belediyesi'nin geçici spor alanı olarak düzenlediği Balgat'taki arsa otoparka dönüştü.

Orhan Aysezen   Yeniakit.com.tr  Gülümseten belediyecilik peşinde olduğunu vurgulayan CHP'li Çankaya Belediyesi kimi uygulamalarıyla vatandaşı gerçekten güldürüyor.

Çankaya Belediyesi, paslı tabelalarıyla Başkentlileri aynı zamanda düşündürüyor.

Ankara'nın gözde mevkilerinden, Balgat'ta MHP Genel Merkezi'nin tam karşısında bir arsa bulunuyor. Arsanın girişinde CHP'li Çankaya Belediyesi'nin "Bu arsa halkımızın etkin kullanımı ve görsel kirliliğin önlenmesi amacıyla 'Geçici Spor Alanı' olarak düzenlenmiştir. Çankaya Belediyesi. Yeni Toplumcu Belediye" klişe ifadesi bulunan yazılı tabelası yer alıyor. Ancak bizzat tabelanın kendisi paslı haliyle "görüntü kirliliği" oluşturuyor.

Geçici spor alanı tabelasının arkasındaki arsada ise araçların düzensiz parkları görüntü kirliliğini artırırken vatandaşlar arasında "Geçici spor alanı geçti, geriye yeni çağdaş toplumcu CHP belediyeciliği kaldı" esprileri yapılıyor.

Toplumcu otoparkın mevcudu haftasonları seyrekleşiyor, arsanın ortasında geçici spor yapılabilecek birkaç metrekarelik boşluk kalıyor. Ancak alanda küçük bir futbol maçı oynayanların araçlara verebilecekleri zararın kim tarafından ve nasıl karşılanacağı konusunda Çankaya Belediyesi bir garanti veremiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Omer

Toplumcu belediye otopark olmuş o bile millete faydalı olmuş da toplum nerede Park nerede belediye nerede Maltepe bel geniş caddeyi taşla çevirmiş iki de bank olmusmu park hizmet müthiş söz 2090 da oyum CHP ye tövbe tövbe

Ali De Stero

Altı kaval üstü şeşhane.. (şişhane değil) Yani altı yuvarlak kesitli, üstü altıgen kesitli olunca, birleşim yerinde uyumsuzluk olur. Hava kaçırır ve kaval çalınamaz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23