• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Erbaş'tan sert tepki: Bu saygısızlık kabul edilemez!

Yeniakit Publisher
2019-11-19 01:07:00 -
Ali Erbaş'tan sert tepki: Bu saygısızlık kabul edilemez!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Norveç’in Kristiansand şehrinde geçtiğimiz Cumartesi günü İslam karşıtı bir örgüt tarafından düzenlenen gösteride kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık kabul edilemez” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz Cumartesi günü Norveç’in Kristiansand şehrinde yapılan İslam karşıtı eyleme ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Norveç’in Kristiansand şehrinde geçtiğimiz Cumartesi günü İslam karşıtı bir örgüt tarafından düzenlenen gösteride kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’e yapılan saygısızlık kabul edilemez" diyen Erbaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Allah’ın indirdiği son kitap Kur’an-ı Kerim’e karşı haddi aşan göstericiler tarafından yapılmış provakatif eylem, Avrupa’da son zamanlarda büyük bir artış gösteren İslamofobi’nin artık İslam düşmanlığına doğru ilerlediğinin açık bir delilidir. Bütün Müslümanları incitecek ve dünya barışını bozacak bu tür provakatif eylemleri şiddetle kınıyor, bu tür eylemlere izin verilmemesini ve sorumluların bir an önce adalete teslim edilmesini bekliyoruz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

0 yüce kur'anın sahibi sizin bu yaptığınızı yanınıza bırakmayacak inşaallah hadi bakalım !!

Kadem cavusoglu

Bunu yapan melunlar uc ay icide yanarak olecekler takip edin gorun bak ileride ne olacagini ben bugun burdan yaziyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23