• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’e şiddetli, haine şefkâtli!

Yeniakit Publisher
2018-03-04 11:09:00 - 2018-03-04 17:10:50
Akit’e şiddetli, haine şefkâtli!

Akit TV spikeri Ahmet Keser’in Mehmetçiğe destek mahiyetindeki sözlerinin çarpıtılması sonrası jet hızıyla kanala ceza kesen ve olayın üzerinden 24 saat geçmeden Keser’i ifadeye çağırıp hakkında iddianame hazırlatmakta mahir olanlar, azgın azınlığın her gün bir yenisini ekleyerek yaptığı ahlaksızlıklara kör kaldı.

HAKKI SÖYLER/ İSTANBUL Akit TV spikeri Ahmet Keser’in sözlerini çarpıtarak hedef tahtası haline getiren azgın azınlığın yıllardan beridir Müslüman Anadolu milletinin her türlü mukaddesatına dil uzattı. Çirkefliklerinin bedelini hukuk önünde vermeyen sol faşistler hakaretlerinin dozunu her geçen gün daha da arttırdı. İşte azgın azınlık tarafından gerçekleştirilen ve hakkında hiçbir işlem yapılmayan o ahlaksızlıklar. 

“SALAK” PROFESÖR

İnsan dışkısının lezzetli olduğunu iddia eden ve “bal gibi yiyebileceğini” söyleyebilen sözde Prof. Dr. Celal Şengör, katıldığı bir panelde cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman’a ağız dolusu hakaretlerde bulundu. 28 Şubatçı Şengör, dünyanın ilk atlası olarak bilinen elyazması kitabın tanıtım toplantısında “Piri Reis’in hayatındaki en büyük talihsizliği, Kanuni Sultan Süleyman gibi bir salağın zamanında doğmuş olmasıdır” ifadelerini kullandı. “Kanuni’ye dil uzatma küstahlığını gösteren bu hadsizden kimse hesap sormadı.

DARBECİ HALK TV

15 Temmuz akşamı FETÖ’cü hainler tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsünde, darbe bildirisini gönüllü olarak okuyan tek televizyon Halk TV oldu. Keser’in çarpıtılan sözleri üzerinden jet hızıyla Akit TV’ye program durdurma ve astronomik para cezaları kesen RTÜK, aradan geçen onlarca aya rağmen Halk TV’ye ciddi bir yaptırımda bulunmadı. Halk TV darbe bülteni gibi yayınlarına devam ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ŞEHİDE HAKARET, İHANET

Kılıçdaroğlu’nun gözde isimlerinden PM üyesi Sera Kadıgil’de şehitlerimize ve İslam dinin bütün kutsallarına dil uzattı. “Bugün Suriye’ye savaş açsak banko Esad’ı tutarım” sözlerini paylaşan Kadıgil, “Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’den tiksindiğim kadar” ifadelerini kullandı. Ezan ve bayrak düşmanlığı da yapan Kadıgil, “O ezanlar ki şahadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah” dedi. Kadıgil’in çirkef ve hadsiz sözlerine hiçbir soruşturma başlatılmadı.

HEPİMİZİ DENİZE DÖKECEKTİ!

16 Nisan referandumunda “Evet” oyu verecek vatandaşları ölümle tehdit eden CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ciddi bir yaptırım uygulanmadı. Bozkurt, “Diyelimki ‘Evet’ çıktı kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun’dan başlarız, Amasya’ya gideriz, Sivas’a gideriz, Ankara’ya geliriz. Buradan İnönü’ye Sakarya’ya Dumlupınar’a... Ulan sizi İzmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz” demişti.

MEHMETÇİĞE TEHTİD

Mezhepçi ve ideolojik söylemleriyle bilinen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de vatana ihanete varan sözlerinin bedelini hukuk nezdinde ödemedi. Olası bir Türkiye İran savaşında, karşı safta yer alacağını kaydeden Erdem, “Eğer İran-Türkiye karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı İran’ın safında olurum. İran düşerse bütün doğu düşer” gibi skandal paylaşımlarda bulunmuştu. Aleni bir şekilde Mehmetçiğe kurşun sıkacağını belirten bu vekil görünümlü ajan yargı önünde hesap vermedi.

ŞEHİTLERE “İT” DEDİ

15 Temmuz şehitlerine hakaret eden CHP Milletvekili Ömer Suha Aldan hakkında da hiçbir işlem yapılmadı. Vatan için serdengeçen yiğitlere “İt sürüsü” diyebilecek kadar alçalan vekil bozuntusunun hakaretleri yanına kâr kaldı. Türkiye’nin PKK/PYD’li teröristlere karşı yürüttüğü terörle mücadelesinden rahatsız olan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise her fırsatta terör örgütlerinin propagandasını yaptı. İnsansız Hava Araçları’nın terör örgütlerine yönelik yürüttüğü operasyonları çarpıttığı için adı SİHA’cı Sezgin’e çıkan Tanrıkulu terör yandaşlarıyla poz vermekten çekinmedi. “Devlet katil değil seri katil” sözlerini sarf eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında da herhangi bir işlem yapılmadı.

FOX’TA PKK PROPAGANDASI

Fox TV spikeri Fatih Portakal da aleni bir şekilde PKK propagandası yapmıştı. PKK’lı teröristler için, “Allah rahmet eylesin” diyen Portakal, yargı önüne çıkartılmadı. HDP/PKK’nın hendek terörü döneminde de safını teröristlerden yana belirleyen Portakal, “Cizre’de bodrum katında 30 yaralı. Devletin görevi yaralıların hastanelere ulaşımını ve tedavisini de sağlamak. Ölmesini beklemek olmamalı” demişti. Kemalist zihniyetin göz dönmüş kalemşörlerinden Ayşenur Arslan, CHP’yi HDP ile ittifak yapmaya, sonra da gerekirse halkı silahlı mücadeleye çağırmıştı.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23